26 / 04 / 2024

Vadistanbul Bulvar uluslararası yatırımcının tercihi oldu!

Vadistanbul Bulvar uluslararası yatırımcının tercihi oldu!

VADİSTANBUL'UN dikkatleri üzerine çeken Bulvar etabı, kısa sürede uluslararası alanda faaliyet gösteren firmaların yatırımlarını yönlendirdiği bir proje haline geldi...



 VADİSTANBUL'UN dikkatleri üzerine çeken Bulvar etabı, kısa sürede uluslararası alanda faaliyet gösteren firmaların yatırımlarını yönlendirdiği bir proje haline geldi. Vadistanbul Bulvar, İstanbul'un en hareketli iş ve alışveriş merkezlerinden biri olacak. 

3 parselde toplam 424 bin metrekarelik alanda geliştirilen Vadistanbul'da; 3 bin konut. 96 bin 500 metrekarelik alışveriş merkezi ve 760 metre uzunluğunda cadde üzerinde yer alan cadde mağazaları, restoranlar, 275 bin metre- ; kare ofis alanı ile 32 bin metrekare alana sahip 5 yıldızlı otel bulunacak. 

Bulvar etabının teslim tarihi Mayıs 2016 olarak planlanıyor. Hemen teslim olarak satışa sunulan son daireler 610 bin TL'den başlıyor. 1+1'den 5+1 dublekse kadar değişen daire tipleri 80 - 90 metrekare ile 305 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip. Projede ofislerin metrekaresi ise ortalama 4 bin dolardan alıcı buluyor. 


Sabah ek


Geri Dön