19 / 04 / 2024

Uluslararası Yatırımcılar Derneği 41. Genel Kurulu yarın!

Uluslararası Yatırımcılar Derneği 41. Genel Kurulu yarın!

Türkiye’deki uluslararası doğrudan yatırımcıların etkin ve tek temsilcisi olan Uluslararası Yatırımcılar Derneği'nin merakla beklenen 41. Olağan Genel Kurulu yarın gerçekleştirilecek.



Türkiye’deki uluslararası doğrudan yatırımcıların etkin ve tek temsilcisi olan Uluslararası Yatırımcılar Derneği'nin merakla beklenen 41. Olağan Genel Kurulu yarın saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Ülkemizde sürdürülebilir büyümenin sağlanması ve yatırım ortamının geliştirilmesi için çalışmalarına hız kesmeden devam eden Uluslararası Yatırımcılar Derneği, rekabeti şekillendireceğini düşündüğü üç ana alan olan; küresel tedarik zincirlerine entegrasyon, dijital dönüşüm ve sürdürülebilir kalkınmayı merkeze alan çalışmalarını masaya yatıracak.

Uluslararası Yatırımcılar Derneği 41. Genel Kurulu yarın!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın hitap edeceği, Uluslararası Yatırımcılar Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Tofaş CEO ve Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Eroldu’nun açılış konuşmasını gerçekleştireceği 41. genel kurulda, Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Başkanı A. Burak Dağlıoğlu’nun da katılımıyla Türkiye Uluslararası Doğrudan Yatırım Stratejisi (2021-2023) kapsamında belirlenen eylemler arasında yer alan Uluslararası Doğrudan Yatırımlar (UDY) alanında ülkemizdeki mevcut yatırımcıları ve Uluslararası Doğrudan Yatırımlar paydaşlarını buluşturarak uluslararası yatırımların ödüllendirileceği Uluslararası Yatırımcı Ödülleri’nin tanıtımı yapılacak.

Merakla beklenen Genel Kurul kapsamında ayrıca, Uluslararası Yatırımcılar Derneği, Yönetim Kurulu Üyesi ve Kale Grubu Başkan Yardımcısı Osman Okyay’ın moderatörlüğünde, Chicago Üniversitesi Ekonomi Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ufuk Akçiğit ve İstanbul Ekonomi Danışmanlık Yönetici Ortağı Sinan Ülgen'in katılımıyla "Küresel ve Bölgesel Gelişmeler ve İş Dünyasına Yansımaları" başlıklı bir panele de yer verilecek.
 

Türkiye'ye yatırım yapan yabancı yatırımcıların yüzde 93'ü gayrimenkulü elinde tutuyor!

Türkiye uluslararası gayrimenkul yatırımcıları için güvenli liman!

Temmuz'da yabancılara 2 bin 772 konut satıldı!


Geri Dön