26 / 04 / 2024

Turizm Yatırımcıları Derneği bölgesel toplantısı Antalya'da gerçekleşti!

Turizm Yatırımcıları Derneği bölgesel toplantısı Antalya'da gerçekleşti!

Aska Otel'de Antalya Valisi Muammer Türker'in ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in katılımıyla Turizm Yatırımcıları Derneği bölgesel toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda Antalya turizmi masaya yatırıldı.



Turizm Yatırımcıları Derneği bölgesel toplantısı Antalya'nın Kundu bölgesinde Aska Otel'de Antalya Valisi Muammer Türker, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, TYD Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy, Rixos Oteller Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince, Bench Events Yönetim Kurulu Başkanı Jonathan VVorsley ve Turizm Yatırımcıları Derneği üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi. 


VALİ'DEN ÖZELEŞTİRİ 

Antalya Valisi Muammer Türker, Antalya'nın her yerinde tarih olduğunu belirterek turizmin biraz daha çeşitlendirilmesi konusunda bir konuşma yaptı. Deniz, kum, güneş üçlemesinin dışına çıkılıp pazarın ve turizmini vurgulayan Vali Türker, "Antalya'daki turizm sorunu devletin en üst kademesindeki yöneticilerin de gündeminde" dedi. 


PAZAR ZENGİNLİĞİ ŞART

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ise, "Deniz en büyük sermayemiz. Buralardaki arıtmaları yenilememiş olsaydık bugün bindiğimiz dalı kesiyor olacaktık" dedi. Pazar zenginliğinin olması halinde oluşabilecek krizlerin daha kolay atlatılacağını da tavsiye eden Başkan Türel, "Birkaç pazara bağlı bir turizm sektöründe krizler sıkıntı yaşatabilir. Bir krizi atlatırken başka bir krizle karşı karşıya kalınabilir. Pazar zenginliği olursa bu krizler daha kolay atlatılabilir" ifadelerini kullandı. 


Sabah Akdeniz


Geri Dön