25 / 04 / 2024

Vaditepe Göl Evleri ödeme seçenekleri!

Vaditepe Göl Evleri ödeme seçenekleri!

Firma: KİPTAŞ

Proje: Vaditepe Gölevleri

Vaditepe Göl Evleri ödeme seçenekleri kapsamında firma bünyesinde kredi veya banka kredisi kullanılabiliyor. Marmaray ve metro hattının yanı başında olan projede daire fiyatları 199 bin TL'den başlangıç gösteriyor.



Bahçeşehir Vaditepe Göl Evleri projesi TEM Otoyolu'nun başında, 3. Havalimanı, 3 Köprü, Kuzey Marmara Otoyolu, Kanal İstanbul'un güzergahına yakın mesafede ve  Marmaray  ve metro hattının yanı başında yükseliyor.


Vaditepe Göl Evleri ödeme seçenekleri arasında 24 ay vade farksız taksit imkanı yer alıyor. Daire fiyatları 199 bin TL'den başlangıç gösteren projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edilen daireler mevcut.


Toplam 357 adet daire ve 52 adet ticari üniteden oluşan Vaditepe Göl Evleri İstanbul Başakşehir-Bahçeşehir'de inşa ediliyor.  Kiptaş  tarafından hayata geçirilen projede dairelerin büyüklükleri 69 metrekare ile 234 metrekare arasında değişiyor. 


Bahçeşehir Vaditepe Göl Evleri 'nin ortak yaşam alanları arasında spor sahaları, bay-bayan fitness salonu, yürüyüş yolları, kapalı havuz, mini golf ve oyun alanları bulunuyor. Proje 18 bin 500 metrekare arsa alanı, 100 bin metrekare inşaat alanına sahip.


Vaditepe Göl Evleri ödeme seçenekleri!

Firma bünyesinde 24 ay 0 faiz imkanı ile konut sahibi olunabilen Vaditepe Göl Evleri Bahçeşehir'de banka kredisi kullanılarak ödeme yapıldığında ise 120 ay vade seçeneği sunuluyor. 


Vaditepe Göl Evleri satış ofisi nerede?

Adres: Seyhan Cad. Bahçeşehir 1. Kısım (Bahçeşehir Karakolu Yanı) Bahçeşehir İstanbul


Başakşehir Vaditepe Göl Evleri satış ofisi 

Tel: 0850 205 45 65

Web: www.vaditepegolevleri.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön