16 / 04 / 2024

Vaditepe Gölevleri’nde ticari alanlar satışa çıktı!

Vaditepe Gölevleri’nde ticari alanlar satışa çıktı!

Bahçeşehir’in merkezinde ideal konumuyla dikkat çeken Vaditepe Gölevleri’nin ticari alanları satışa çıkıyor. 43 metrekareden 2 bin metrekareye kadar değişen büyüklüklerde 52 ticari alan, metrekaresi 8 bin liradan başlayan fiyatlarla yatırımcılara sunuluyo



KİPTAŞ - Binres İnşaat ortak yatırımı ilehayata geçirilen Vaditepe Gölevleri’ne yoğun ilgi devam ediyor. İstanbul’un yeni iş ve yaşam merkezi Vaditepe Gölevleri’nde konutlardan sonra şimdi de 52 ticari ünite satışa çıkıyor. Bahçeşehir’in kalbinde yer alan cadde mağazaları ile dükkanlar yatırımın ve prestijin kesişme noktası olarak öne çıkıyor.


 


Bahçeşehir’in en işlek caddesinde yer alan ve ideal konumu ile dikkat çeken Vaditepe Gölevleri’nde 52 ticari ünitenin metrekaresi, 43 ila 2 bin metrekare arasında değişiyor. Merkezi konumda yer alan cadde mağazalarının metrekaresi 8 bin liradan başlıyor.


       


Alternetifli işkollarına uygun sınırlı sayıdaki cadde mağazaları, özel sektör ve resmi kurumlar için prestijli bir iş ortamı ve yeni kazanç kapısı olarak öne çıkıyor.


 


PRESTİJLİ BÖLGEYE, ÖZELLİKLİ PROJE


 


İstanbul’un en değerli konut bölgeleri arasında yer alan ve son derece planlı bir şekilde gelişen Vaditepe Gölevleri’nde 357 konut yer alıyor.


 


Bahçeşehir merkezde 100 bin metrekarelik inşaat alanı ve 18.500 metrekarelik arsa alanına sahip proje, gözde iş ve yaşam merkezi olarak öne çıkıyor.


 


Proje bitiminde yaklaşık 2 bin kişinin yaşayacağı Bahçeşehir Vaditepe Gölevleri, mimari ve proje özellikleriyle de dikkat çekiyor.




MERKEZİ BİR LOKASYONDA YER ALIYOR


 


Ulaşım açısından avantajlı bir konumda yer alan Vaditepe Gölevleri; TEM Otoyolunun yanı başında, Havaray ve metro hattının yakınında konumlanıyor. Proje ayrıca Kuzey Marmara Otobanı, 3. Havalimanı, 3. Köprü ve muhtemel Kanal İstanbul’un bulunduğu lokasyonda yer alıyor.


 


BAHÇEŞEHİR GÖLÜ’NE NAZIR BİR KONUMDA YÜKSELİYOR


 


Bahçeşehir Gölü manzarasına hakim bir konumda yükselen Vaditepe Gölevleri; peyzaj, sosyal yaşam alanları ve estetik mimarisiyle de dikkat çekiyor.


Mimarisinde Özgüven Mimarlık’ın imzası bulunan projede, mini golf, yürüyüş yolları, bay-bayan fitness salonu, kapalı havuz, spor sahaları ve oyun alanları gibi sosyal donatı alanları yer alıyor.



İnşa çalışmalarının hızla devam ettiği Vaditepe Gölevleri Projesi’nin Eylül 2017’de bitirilmesi planlanıyor.


Star


Haber Bugün Gazetesi'nde şöyle yer aldı;


Kiptaş ve Binres İnşaat tarafından ortak yapılan ve Bahçeşehir'de yükselen Vaditepe Gölevleri'nde bulunan 52 ticari ünite satışa çıkarıldı. 


Ünitelerin büyüklüğü 43 metrekare ile 2 bin metrekare arasında değişiyor. Merkezi konumda yer alan cadde mağazalarının metrekaresi 8 bin liradan başlıyor. 


PROJEDE 357 KONUT VAR 

Projede ayrıca 357 konut yer alıyor. Donatılar arasında mini golf, yürüyüş yollan, bay-bayan fitness salonu, kapalı havuz, spor sahaları ve oyun alanları gibi sosyal donatı alanları yer alıyor. 


Bugün 



Haber Star Gazetesi'nin Marka Konutlar ekinde şu şekilde yer aldı;


BAHÇEŞEHİR'İN merkezindeki Vaditepe Gölevleri'nin ticari alanları satışa çıkıyor. 43 metrekareden 2 bin metrekareye kadar değişen büyüklüklerde 52 ticari alan, metrekaresi 8 bin liradan başlayan fiyatlarla yatırımcılara sunuluyor. KİPTAŞ Binres İnşaat ortak yatırımı ile hayata geçirilen Vaditepe Gölevleri'ne yoğun ilgi devam ediyor. İstanbul'un yeni iş ve yaşam merkezi Vaditepe Gölevleri'nde konutlardan sonra şimdi de 52 ticari ünite satışa çıkıyor. Bahçeşehir'in kalbinde yer alan cadde mağazaları ile dükkanlar yatırımın ve prestijin kesişme noktası olarak dikkat çekiyor. 


357 KONUT BULUNUYOR 

Alternatifli işkollanna uygun sınırlı sayıdaki cadde mağazaları, özel sektör ve resmi kurumlar için prestijli bir iş ortamı ve yeni kazanç kapısı olarak öne çıkıyor. İstanbul'un en değerli konut bölgeleri arasında yer alan ve son derece planlı bir şekilde gelişen Vaditepe Gölevleri'nde 357 konut yer alıyor. Proje bitiminde yaklaşık 2 bin kişinin yaşayacağı Bahçeşehir Vaditepe Gölevleri, mimari ve proje özellikleriyle de dikkat çekiyor. Ulaşım açısından avantajlı bir konumda yer alan Vaditepe Gölevleri; TEM otoyolunun yanı başında, Havaray ve metro hattının yakınında konumlanıyor. Proje aynca Kuzey Marmara Otobanı, 3. Havalimanı, 3. Köprü ve muhtemel Kanal İstanbul'un bulunduğu lokasyonda yer alıyor. 


Star Ek


Haber Akşam Gazetesi'nin emlak ekinde şu şekilde yer aldı;


KİPTAŞ'ın Bahçeşehir'de hayata geçirdiği 4 bin konutluk dev projesi Vaditepe Bahçeşehir'de 359 bin 778 TL'den başlayan fiyatlarla satışlar devam ediyor. Tamamlanma aşamasına gelen ve dairelerin büyük kısmının sahiplerini bulduğu Vaditepe Bahçeşehir'de alternatif ödeme planları sunuluyor. 


KİPTAŞ'ın Bahçeşehir'de hayata geçirdiği Vaditepe'de sona yaklaşıldı. Projedeki son dairelerin satışı ise 359 bin 778TL'den başlayan fiyatlarla devam ediyor. Dairelerin büyük kısmının sahiplerini bulduğu projede teslimlerin ise Ocak ayı itibariyle başlaması planlanıyor. Sosyal donatıları, geniş peyzaj alanları, çevresindeki kamu alanları ile kolay ulaşım imkanlarıyla dikkat çeken ve özellikle çocuklu ailelerin tercih ettiği projeler arasında yer alan Vaditepe Bahçeşehir'in örnek dairesi de ziyarete açıldı.

 

FİYATLARIN 359 bin 778 TL'den başladığı Vaditepe Bahçeşehir'de 24 aya kadar vade farksız ödeme imkânı sunuluyor. Ayrıca projeden daire sahibi olmak isteyenler yüzde 25 peşinat, 120 aya kadar anlaşmalı bankalar aracılığıyla, uygun faiz oranlarıyla konut kredisi kullanabiliyor. 


MAHALLE KONSEPTİ 

AZ katlı ve yüksek katlı blokların yer aldığı projede, klasik mahalle yaşantısını yansıtan, aynı zamanda da modern şehir hayatını taşıyan sokaklar bulunuyor. Son 15 yıl içinde planlı bir şekilde hızlı bir büyüme kaydederek, uydu kent olarak gelişen Bahçeşehir'de yer alan Vaditepe'de, 2+1 'den 5+2'ye kadar çeşitli daire seçenekleri yer alıyor. 


DOĞANIN İÇİNDE BİR YAŞAM 

PROJEDE 25 bin metrekarelik ticari alan bulunuyor. Bunun yanı sıra; Vaditepe Bahçeşehir', kapalı yüzme havuzu, fitness center, sauna, Türk Hamamı, açık spor alanları, yürüyüş yolları, çocuk oyun parkları, geniş yeşil alanları gibi bütün sosyal donatılarıyla şehrin içinde, ama aynı zamanda da doğanın içinde yemyeşil bir yaşam sunuyor. 284 dönüm arsa üzerinde yükselen Vaditepe Projesi, geniş peyzaj alanları, yürüyüş yollarıyla öne çıkarken, projenin tam önünde yer alan Bahçeşehir Göleti de Vaditepe'ye ayrı bir değer katıyor. 


Kanal İstanbul'a komşu

TEM Otoyoluna 1 km mesafede konumlandırılan Vaditepe Bahçeşehir, konumu itibariyle de dikkat çekiyor. Proje, inşası devam eden, Avrupa'nın en büyük havalimanı kabul edilen 3.Havalimanı'na yakınlığıyla da ön plana çıkıyor. Ayrıca güzergahı netleşen Kanal İstanbul projesine de komşu bir noktada konumlanan Vaditepe, bölgenin en dikkat çeken projeleri arasında yerini alıyor.


Akşam Future&Trends Emlak


Geri Dön