16 / 04 / 2024

Vaditepe'de avantajlı fiyatlar devam ediyor!

Vaditepe'de avantajlı fiyatlar devam ediyor!

Firma: KİPTAŞ

Proje: Vaditepe Bahçeşehir

Yoğun ilgiyle satışa sunulan Vaditepe Bahçeşehir’de avantajlı fiyatlarla ilk etapta satışlar devam ediyor. Bahçeşehir’in en büyük ve en kapsamlı projesi Vaditepe’de her zevke ve ihtiyaca uygun daire seçenekleri sunuluyor...




Yoğun ilgiyle satışa sunulan Vaditepe Bahçeşehir’de avantajlı fiyatlarla ilk etapta satışlar devam ediyor. Bahçeşehir’in en büyük ve en kapsamlı projesi Vaditepe’de her zevke ve ihtiyaca uygun daire seçenekleri sunuluyor.


İnşaat sektöründe 63 bin konutluk birikime ve 18 yıllık deneyime sahip KİPTAŞ, Bahçeşehir’deki Vaditepe projesiyle büyük beğeni topluyor. Yoğun ilgiyle başlayan satışlar sonrasında 1.800 dairenin sahiplerini bulduğu projede, avantajlı fiyatlarla satışlar devam ediyor.


Bahçeşehir’in en değerli ve en büyük arazisi üzerinde hayata geçirilen “Vaditepe Bahçeşehir” projesi, herkesin özlemini çektiği mahalle kültürünü modern yaşamın kent olgusu içinde kendine has üslubuyla yeniden yorumluyor.


Az katlı ve yüksek katlı blokların yer aldığı projede, klasik mahalle yaşantısını yansıtan ve modern şehir hayatını taşıyan sokaklar bulunuyor.


Son 15 yıl içinde planlı bir şekilde uydu kent olarak gelişen Bahçeşehir’in, göl manzarasına en hakim noktası üzerinde konumlandırılan Vaditepe, 2+1’den 5+2’ye kadar çeşitli tiplerde daireler yer alıyor.


Fiyatların 257.912 TL’den başladığı projede teslimler ise 2015’in eylül ayında yapılacak. TEM Otoyolu’na 1 km mesafede konumlandırılan Vaditepe, konumu itibariyle de dikkat çekiyor.


48 aya kadar vade farksız ödeme planının sunulduğu projede 120 aya kadar anlaşmalı bankalar aracılığıyla %0,80 faiz oranıyla konut kredisi de kullanılabiliyor. 284 dönüm arsa üzerinde yükselen Vaditepe, geniş peyzaj alanları, yürüyüş yollarıyla öne çıkarken, projenin önünde yer alan Bahçeşehir parkı da projeye ayrı değer katıyor.


Bahçeşehir’de yeşille iç içe bir konumda yükselen Vaditepe, Bahçeşehir gölüne hakim konumuyla dikkat çekiyor. Projede 25 bin metrekarelik ticari alanın yanı sıra; kapalı yüzme havuzu, tenis kortu, fitness center, sauna, Türk hamamı, vitamin bar, dinlenme terasları, çocuk oyun alanları ve geniş yeşil alanlar yer alıyor.




projeye sor



Geri Dön