19 / 04 / 2024

Vakıf Finansal Kiralama'nın yatırım yapılabilir notu A- oldu!

Vakıf Finansal Kiralama'nın yatırım yapılabilir notu A- oldu!

JCR Eurasia Rating,Vakıf Finansal Kiralama A.Ş.'nin yatırım yapılabilir kategorisindeki Uzun Vadeli Ulusal Notu'nu 'A- (Trk)', Kısa Vadeli Ulusal Notu'nu ise 'A-1 (Trk)' olarak teyit edildi.



Vakıf Finansal Kiralama, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) JCR Eurasia Rating ile kredi derecelendirmesi hakkında açıklama yayınladı. 

JCR Eurasia Rating,Vakıf Finansal Kiralama A.Ş.'nin periyodik gözden geçirme sürecinde, yatırım yapılabilir kategorisindeki Uzun Vadeli Ulusal Notu'nu 'A- (Trk)', Kısa Vadeli Ulusal Notu'nu ise 'A-1 (Trk)' olarak teyit edildi. Söz konusu notlara ilişkin görünümleri  'Stabil' olarak belirledi.

Vakıf Varlık Kiralama'nın KAP açıklaması:
JCR Eurasia Rating,Vakıf Finansal Kiralama A.Ş.'nin periyodik   gözden geçirme süresinde Uzun Vadeli Ulusal Notu'nu 'A- (Trk)' olarak, Uzun  Vadeli Uluslararası Yabancı ve Yerel  Para Notlarını ise  'BB'  olarak teyit etti.

JCR Eurasia Rating,Vakıf Finansal Kiralama A.Ş.'nin periyodik gözden geçirme sürecinde, yatırım yapılabilir kategorisindeki Uzun Vadeli Ulusal Notu'nu 'A- (Trk)', Kısa Vadeli Ulusal Notu'nu ise 'A-1 (Trk)' olarak teyit etmiş ve söz konusu notlara ilişkin görünümleri  'Stabil' olarak belirlemiştir. Uzun Vadeli Uluslararası Yabancı ve Yerel Para Notları ise 'BB' olarak teyit edilmiş olup, diğer notlar ile birlikte detayları aşağıdaki tabloda gösterilmiştir.

Dosya için tıklayın  


Geri Dön