25 / 04 / 2024

Vakıf GYO Cubes Ankara projesinin değeri açıklandı!

Vakıf GYO Cubes Ankara projesinin değeri açıklandı!

Vakıf GYO, Cubes Ankara Projesinin değerleme raporunu yayınladı. İşte Vakıf GYO Cubes Ankara projesinin değeri...



Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Cubes Ankara Projesi 2021 Yıl Sonu Değerleme Raporu hakkında açıklama yaptı.

Cubes Ankara Projesi,  Ankara  ili, Çankaya ilçesi, Çukurambar Mahallesi sınırlarında yer alıyor. Gayrimenkullerin bulunduğu bölgede altyapı ve ulaşım sorunları bulunmuyor.  Bölge genelinde konut ve işyeri fonksiyonlu olarak gelişmekte olup, bölgede daha çok zemin+3 ve zemin+4 katlı yapılar yer alıyor. Bölgede ulaşım toplu taşıma araçları vasıtasıyla sürekli olarak  sağlanabiliyor; bölge araç trafiğinin orta-üst yoğunlukta olduğu bölge olarak biliniyor.

 Vakıf GYO Cubes Ankara projesinin değeri açıklandı!

Projenin çevresinde Dumlupınar Bulvarı, Mevlana Bulvarı ve Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi arasındaki bölüm yüksek katlı ofis ve plazalar yer alıyor.

Vakıf GYO'nun Cubes Ankara projesinin Mevcut Kat İrtifakına göre yüzde 17 tamamlanmış değeri 372 milyon 654 bin 917 TL olurken proje için Mevcut Kat İrtifakına göre yüzde 17 tamamlanmış değeri KDV dahil 439 milyon 732 bin 802 TL değer takdir edildi.

Vakıf GYO Cubes Ankara projesinin değeri açıklandı!

Vakıf GYO'nun KAP açıklaması şu şekilde:


"Şirketimiz portföyünde yer alan, Ankara İli, Çankaya İlçesinde konumlu  Ankara Cubes Projesine ait 2021 yıl sonu değerleme raporu ektedir" 

Değerleme raporu için tıklayın


Geri Dön