16 / 04 / 2024

Vakıf GYO ankara cubes projesinin değeri ne oldu

Vakıf GYO ankara cubes projesinin değeri ne oldu

Vakıf GYO, Cubes Ankara Projesinin değerleme raporunu yayınladı. İşte Vakıf GYO Cubes Ankara projesinin değeri...

Vakıf GYO Ankara Etimesgut arsalarının yaklaşık değeri 55.5 milyon TL!

Vakıf GYO Ankara Etimesgut arsalarının değeri belli oldu. Bu kapsamda Etimesgut arsalarının KDV dahil toplam değeri 55 milyon 539 bin 782 TL oldu.

Vakıf GYO'dan Tablo Adalar ve Cubes Ankara'da ilk 9 ayda 2.4 milyar TL'lik satış!

Vakıf GYO, 2023 yılının ilk 9 ayına ilişkin finansal rakamlarını duyurdu. Peki Vakıf GYO hangi projesinde ne kadarlık satış yaptı? İşte ayrıntılar...

Vakıf GYO Cubes Ankara projesinin değeri açıklandı!

Vakıf GYO, Cubes Ankara Projesinin değerleme raporunu yayınladı. İşte Vakıf GYO Cubes Ankara projesinin değeri...

Vakıf GYO Ankara Etimesgut arsalarının değeri ne kadar? 

Vakıf GYO Ankara Etimesgut arsalarının değeri belli oldu. İşte Vakıf GYO Ankara Etimesgut arsalarının değeri...   

Vakıf GYO Cubes Ankara nerede?

Vakıf GYO Cubes Ankara nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Vakıf GYO Cubes Ankara nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Vakıf GYO Cubes Ankara fiyat!

Vakıf GYO Cubes Ankara fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Vakıf GYO Cubes Ankara fiyat bilgisi ve proje detayları...

Vakıf GYO Ankara Çankaya gayrimenkulünün değeri ne kadar?

Mülkiyeti Vakıf GYO'ya ait olan ve tapu kütüğünde Ankara ili, Çankaya ilçesi, Küçükesat Mahallesi, 2537 ada, 6 parsel üzerinde bulunan dükkanın değeri KDV hariç 17 milyon 475 bin TL, KDV dahil ise 20 milyon 620 bin 500 TL olarak belirlendi.

Vakıf GYO Cubes Ankara'nın tadilat ruhsatı alındı!

Vakıf GYO'nun Ankara İli, Çankaya İlçesi, Çukurambar Mahallesi'ndeki projesi "Cubes Ankara Projesi"nin yapı tadilat ruhsatı alındı. 

Vakıf GYO Ankara Etimesgut arsaları 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Vakıf GYO'nun portföyünde yer alan, Ankara ili Etimesgut ilçesinde konumlu arsalara ait 2020 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Vakıf GYO Cubes Ankara 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Vakıf GYO'nun portföyünde yer alan, Ankara ili Çankaya ilçesinde konumlu Cubes Projesine ait 2020 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Vakıf GYO Ankara Çankaya dükkan 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Vakıf GYO'nun portföyünde yer alan, Ankara ili Çankaya ilçesinde konumlu Dükkana ait 2020 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Vakıf GYO Cubes Ankara'nın tapusu 253 milyon TL'ye devredildi!

Vakıf GYO'nun Cubes Ankara Projesi'nin 207 bin 853 metrekare kapalı inşaat alanına haiz, konut, ofis, ticari ve sosyal donatı alanlarından oluşan karma kullanımlı, 253 milyon 6 bin TL'lik ekspertiz değerine sahip ve yüzde 15 inşaat ilerleme seviyesinde tapu devir işlemi tamamlandı...

Vakıf GYO Cubes Ankara'yı devraldı!

Vakıf GYO, Cubes Ankara projesini devraldı. Vakıf GYO ile T. Vakıflar Bankası T.A.O. arasında 252 milyon 500 bin TL'lik sözleşmeye imza atıldı.

Vakıf GYO ankara cubes projesinin değeri ne oldu Haberi

Vakıf GYO ankara cubes projesinin değeri ne oldu

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Cubes Ankara Projesi 2021 Yıl Sonu Değerleme Raporu hakkında açıklama yaptı.

Cubes Ankara Projesi, Ankara ili, Çankaya ilçesi, Çukurambar Mahallesi sınırlarında yer alıyor. Gayrimenkullerin bulunduğu bölgede altyapı ve ulaşım sorunları bulunmuyor.  Bölge genelinde konut ve işyeri fonksiyonlu olarak gelişmekte olup, bölgede daha çok zemin+3 ve zemin+4 katlı yapılar yer alıyor. Bölgede ulaşım toplu taşıma araçları vasıtasıyla sürekli olarak  sağlanabiliyor; bölge araç trafiğinin orta-üst yoğunlukta olduğu bölge olarak biliniyor.

Projenin çevresinde Dumlupınar Bulvarı, Mevlana Bulvarı ve Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi arasındaki bölüm yüksek katlı ofis ve plazalar yer alıyor.

Vakıf GYO'nun Cubes Ankara projesinin Mevcut Kat İrtifakına göre yüzde 17 tamamlanmış değeri 372 milyon 654 bin 917 TL olurken proje için Mevcut Kat İrtifakına göre yüzde...