28 / 03 / 2024

Vakıf GYO Ankara Çankaya gayrimenkulünün değeri ne kadar?

Vakıf GYO Ankara Çankaya gayrimenkulünün değeri ne kadar?

Mülkiyeti Vakıf GYO'ya ait olan ve tapu kütüğünde Ankara ili, Çankaya ilçesi, Küçükesat Mahallesi, 2537 ada, 6 parsel üzerinde bulunan dükkanın değeri KDV hariç 17 milyon 475 bin TL, KDV dahil ise 20 milyon 620 bin 500 TL olarak belirlendi.



Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP)  Ankara  / Çankaya dükkana ait 2021 yıl sonu değerleme raporu hakkında açıklama yaptı.

Vakıf GYO portföyünde bulunan, Ankara Çankaya'da Küçükesat Mahallesi, 2537 ada 6 parselde yer alan depolu dükkan nitelikli gayrimenkulün değerleme raporu yayınlandı. 

Vakıf GYO'nun Ankara Çankaya'da yer alan dükkan nitelikli gayrimenkulü merkezde konumlanıyor. Gayrimenkulün yer aldığı bölge, zemin katlarda ticaret alanı; üst katlarda ofis ve konut olarak talep görüyor ve gayrimenkul fiyatları da Çankaya ortalamasının üstünde seyrediyor. 

Gayrimenkul, Ankara Hilton, Kuğulu Park gibi röper noktalara yakın konumda bulunuyor. Vakıf GYO'nun Ankara Çankaya'da yer alan dükkan nitelikli gayrimenkulü Tunalı Hilmi Caddesi üzerinde ~145 metre ileride sol kolda 121B kapı numarasında bulunuyor. 

Vakıf GYO Ankara Çankaya gayrimenkulünün değeri ne kadar?

Gayrimenkule ulaşım, Belediye Otobüsleri, şehir içi minibüs gibi toplu taşıma araçları ile sağlanabiliyor. 

Mülkiyeti Vakıf GYO'ya ait olan ve tapu kütüğünde Ankara ili, Çankaya ilçesi, Küçükesat Mahallesi, 2537 ada, 6 parsel üzerinde bulunan 1 adet bağımsız bölümün yasal ve mevcut durum değeri KDV hariç 17 milyon 475 bin TL, KDV dahil ise 20 milyon 620 bin 500 TL olarak belirlendi. 

Vakıf GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimiz portföyünde yer alan, Ankara ili Çankaya ilçesinde konumlu Dükkana ait 2021 yıl sonu değerleme raporu ektedir.

Değerleme Raporu için tıklayın 


Geri Dön