26 / 04 / 2024

Vakıf GYO Tablo Adalar'ın değeri ne kadar?

Vakıf GYO Tablo Adalar'ın değeri ne kadar?

Vakıf Gayrimenkul Ortaklığı'nın Tablo Adalar projesi için hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu yayınlandı. Peki Tablo Adalar'ın değeri ne kadar?



Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP)Tablo Adalar projesi Değerleme Raporu hakkında açıklama yaptı. 

Yapılan açıklamada Vakıf GYO'nun Tablo Adalar projesi için hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu yayınlandı.

Vakıf GYO Tablo Adalar projesinin kat irtifakı kurularak tamamlanması durumunda bugünkü toplam hasılatın 99/100 VAKIF GYO hissesi değeri KDV dahil beş yüz yirmi altı milyon dokuz yüz on yedi bin iki yüz TL olarak belirlendi.

Mevcut projeye göre yüzde 10 tamamlanmış değeri KDV dahil ise yüz altmış dört milyon üç yüz otuz bir bin üç yüz kırk bir TL şeklinde belirlendi.

Vakıf GYO Tablo Adalar ın değeri ne kadar?

Tablo Adalar projesi Zümrütevler Mahallesi, Emek Caddesi No:77-83A ve 77-83B Maltepe/İstanbul adresinde yer alıyor. Taşınmaza ulaşım şehir içi minibüs otobüs ve özel araçla sağlanıyor.

Vakıf GYO Tablo Adalar ın değeri ne kadar?

Tablo Adalar projesinin hayata geçirildiği 15646 ada 44 parsel 15 bin 268 metrekare yüz ölçüme sahip. Parsel üzerinde yer alan bloklar mahallen temel aşamasında. İnşa edilmekte olan bloklar ruhsat ve eki mimari projesine göre A ve B blok olarak projelendirildi.  A blok 5 bodrum+zemin+22 normal kat olmak üzere toplam 28 katlı olarak tasarlandı. Blokta yapı ruhsatına göre 1 adet dükkan ve 198 adet mesken olmak üzere 199 adet bağımsız bölüm bulunuyor. B blok 5 bodrum+zemin +12 normal kat olmak üzere toplam 11 katlı olarak tasarlandı.. Blokta yapı ruhsatına göre 118 adet mesken olmak bulunuyor.

Vakıf GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimiz portföyünde yer alan, İstanbul İli, Maltepe İlçesinde konumlu Tablo Adalar Projesine (Maltepe Konut Projesi)  ait yılsonu değerleme raporu ektedir.

Değerleme raporu için tıklayın
 


Geri Dön