19 / 04 / 2024

tablo adalar değeri

tablo adalar değeri

Vakıf Gayrimenkul Ortaklığı'nın Tablo Adalar projesi için hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu yayınlandı. Peki Tablo Adalar'ın değeri ne kadar?

Tablo Adalar projesi 1 yılda 2 milyar TL'ye yakın değer kazandı!

Vakıf GYO Tablo Adalar projesinin 2023 yıl sonu değeri açıklandı. Peki Tablo Adalar'ın değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar ve o rakam...

Vakıf GYO Tablo Adalar'da erken teslim müjdesi!

Vakıf GYO Genel Müdürü Onur İncehasan, 2021'de inşaat faaliyetlerine başlanan Tablo Adalar projesinin planlanan tarihten önce teslim edileceğini açıkladı. 

Tablo Adalar'da peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı! Teslimler yıl sonunda!

Tablo Adalar projesinde konut teslimleri yıl sonunda başlıyor. Projede peşin ödemelere yüzde 20 indirim imkanı sunulurken, yüzde 35'ini peşin kalanını 18 ay vade ile ödeme seçeneği de bulunuyor. Peki Tablo Adalar'da konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Tablo Adalar'ın değeri belli oldu! Vakıf GYO o rakamı resmen açıkladı!

Vakıf GYO Tablo Adalar projesinin 2022 değeri resmen açıklandı. Peki Vakıf GYO Tablo Adalar projesinin 2022 değeri ne kadar oldu? İşte açıklanan o rakam...

İş GYO Kartal Manzara Adalar'daki 38 adet bağımsız bölümün değeri açıklandı!

İş GYO Kartal Manzara Adalar projesinde yer alan 38 adet bağımsız bölümün değeri belli oldu. Peki Kartal Manzara Adalar projesindeki 38 adet bağımsız bölümün değeri ne kadar oldu? İşte o rakam...

Tablo Adalar ısıtma sistemlerinde Mimsan'ı tercih etti!

Yüksek enerji verimliliği sağlayan geniş ürün yelpazesiyle sektörün öncü firmaları arasında yer alan Mimsan, şimdi de Tablo Adalar'ın tercihi oldu.

Tual Adalar'ın değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO, Tual Adalar projesinin değerleme raporunu yayınladı. Peki Tual Adalar'ın değeri ne kadar oldu?

İş GYO Manzara Adalar'daki 65 bağımsız bölümün değeri ne kadar?

İş GYO Kartal Manzara Adalar projesindeki 65 adet gayrimenkulün toplam değeri 136 milyon 771 bin TL, KDV dahil toplam değeri ise 154 milyon 33 bin 880 TL olarak belirlendi. 

Tablo Adalar satışta!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın (GYO) tarafından Maltepe'de hayata geçirilen Tablo Adalar projesinde yer alan daireler satışa çıktı. 

Vakıf GYO Tablo Adalar'ın değeri ne kadar?

Vakıf Gayrimenkul Ortaklığı'nın Tablo Adalar projesi için hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu yayınlandı. Peki Tablo Adalar'ın değeri ne kadar?

Vakıf GYO Tablo Adalar ön talep topluyor! Yeni proje! 

Vakıf GYO yeni projesi Tablo Adalar için düğmeye bastı. İstanbul Anadolu Yakası'nın merkezi konumu Maltepe'de konumlanan Tablo Adalar projesinde ön talep toplanıyor. 

Boğaz'daki arsaların değeri 670 milyar lira!

114 milyon 453 bin metrekare arazinin bulunduğu Boğaz'da, arsaların değeri halihazırda 670 milyar lira olarak belirlendi.

Boğaziçi'ndeki yapıların toplam değeri 610 milyar TL!

TUVİMER İstanbul Değer Haritası'nın 4'üncü raporu yayınlandı. Ortalama metrekare fiyatlarının 9 bin 500 lira olduğu Boğaz'da 53 milyon 255 bin metrekarelik yapı stokunun toplam değeri 550 milyar lira olarak belirlendi.

tablo adalar değeri Haberi

tablo adalar değeri

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP)Tablo Adalar projesi Değerleme Raporu hakkında açıklama yaptı. 

Yapılan açıklamada Vakıf GYO'nun Tablo Adalar projesi için hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu yayınlandı.

Vakıf GYO Tablo Adalar projesinin kat irtifakı kurularak tamamlanması durumunda bugünkü toplam hasılatın 99/100 VAKIF GYO hissesi değeri KDV dahil beş yüz yirmi altı milyon dokuz yüz on yedi bin iki yüz TL olarak belirlendi.

Mevcut projeye göre yüzde 10 tamamlanmış değeri KDV dahil ise yüz altmış dört milyon üç yüz otuz bir bin üç yüz kırk bir TL şeklinde belirlendi.

Tablo Adalar projesi Zümrütevler Mahallesi, Emek Caddesi No:77-83A ve 77-83B Maltepe/İstanbul adresinde yer alıyor. Taşınmaza ulaşım şehir içi minibüs otobüs ve özel araçla sağlanıyor.

Tablo Adalar projesinin hayata geçirildiği 15646...