19 / 04 / 2024

Vakıf GYO Tablo Adalar ön talep topluyor! Yeni proje! 

Vakıf GYO Tablo Adalar ön talep topluyor! Yeni proje! 

Firma: Vakıf GYO-Obaköy

Proje: Tablo Adalar

Vakıf GYO yeni projesi Tablo Adalar için düğmeye bastı. İstanbul Anadolu Yakası'nın merkezi konumu Maltepe'de konumlanan Tablo Adalar projesinde ön talep toplanıyor. 



Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), İstanbul Maltepe'de hayata geçirdiği  Tablo Adalar  projesi için ön talep sürecini başlattı. İstanbul'un merkezi lokasyonlarından Maltepe'de Zümrütevler Mahallesi'nde inşa edilen Tablo Adalar projesinde 316 konut ve 1 ticari alan bulunuyor. 

E-5 Karayolu ve M4 Metro Hattına yakın konumda yükselen Tablo Adalar projesi, deniz ve adalar manzarasına sahip. 317 bağımsız bölümden oluşan projenin inşaat alanı 67 bin 861 metrekare.

Vakıf GYO Tablo Adalar ön talep topluyor! Yeni proje! 

Vakıf GYO Tablo Adalar projesi Maltepe'nin Zümrütevler Mahallesi'nde 15 bin 268,61 metrekarelik arsa üzerinde yükselecek. Proje 15646 ada 44 parsel üzerinde konumlanıyor. 

Vakıf GYO Tablo Adalar projesinde yapı ruhsatları alındı, uygulama projesi ve ihale çalışmaları da sürüyor. Şirket tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Tablo Adalar projesi (Maltepe konut projesi) ana yüklenici sözleşmesi imzalanması hakkında açıklama yapıldı. 

Vakıf GYO Tablo Adalar ön talep topluyor! Yeni proje! 

Buna göre; Vakıf GYO'nun yüzde 99 payına sahip olduğu Vakıf GYO ve Obaköy Adi Ortaklığı mülkiyetindeki Tablo Adalar projesi için gerçekleştirilen ana yüklenici ihalesi sonucu, 350 milyon TL ile en uygun teklifi veren REC Uluslararası İnş. Yat. San. ve Tic. AŞ ile 6 Ekim 2021'de sözleşme imzalandı.

Vakıf GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimizin % 99 payına sahip olduğu Vakıf GYO ve Obaköy Adi Ortaklığı mülkiyetinde bulunan, İstanbul İli, Maltepe İlçesi, Zümrütevler Mahallesi, 15646 ada, 44 parselde kayıtlı arsa üzerinde geliştirilen "Tablo Adalar Projesi (Maltepe Konut Projesi)" için gerçekleştirilen ana yüklenici İhalesi sonucu, 350.000.000,00 TL ile en uygun teklifi veren REC Uluslararası İnş. Yat. San. ve Tic. AŞ ile 06 Ekim 2021 tarihinde sözleşme imzalanmıştır.

Vakıf GYO Tablo Adalar ön talep topluyor! Yeni proje! 

Web: https://www.vakifgyo.com.tr/#!portfoy/tabloadalar

Pınar Demircan/Emlakkulisi.com 

 

 


projeye sor



Geri Dön