24 / 04 / 2024

Vakıf GYO İzmir gayrimenkulünün değeri ne kadar?

Vakıf GYO İzmir gayrimenkulünün değeri ne kadar?

Vakıf GYO'nun portföyünde yer alan, İzmir Aliağa ilçesindeki binaya ait 2021 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. Vakıf GYO'nun Aliağa gayrimenkulünün değeri KDV dahil 13 milyon 245 bin TL olarak belirlendi.  



Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP)  İzmir  / Aliağa dükkana ait 2021 yıl sonu değerleme raporu hakkında açıklama yaptı.

Vakıf GYO'nun portföyünde yer alan, İzmir Aliağa'daki binaya ait 2021 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. Vakıf GYO'nun İzmir Aliağa'daki gayrimenkulü Aliağa Mahallesi'nde yer alıyor ve 9 adet bağımsız bölümden oluşuyor. Değerlemeye konu olan gayrimenkuller Köycivarı Mevki, 5637 parselde bulunuyor ve 1 adet tripleks dükkan, 8 adet mesken nitelikli taşınmazdan meydana geliyor. 

Vakıf GYO İzmir gayrimenkulünün değeri ne kadar?

Gayrimenkule yakın konumda Aliağa Hükümet Konağı ve Aliağa Belediyesi yer alıyor. İlçe merkezinde konumlanan gayrimenkule ulaşım, Belediye Otobüsleri, şehir içi minibüs gibi toplu taşıma araçlarıyle sağlanıyor. Aliağa ilçesine karayolu ve Aliağa İzban Hattı ile ulaşılabiliyor. 

Vakıf GYO'nun İzmir Aliağa'daki gayrimenkulü ; bodrum kat, zemin kat ve 5 normal kattan oluşuyor. Mülkiyetleri Vakıf GYO'ya ait olan ve tapuda İzmir ili, Aliağa ilçesi, Aliağa Mahallesi, 0 ada, 5637 nolu parselde yer alan 9 adet bağımsız bölümün yasal ve mevcut durum değerleri şu şekilde açıklandı:

Vakıf GYO İzmir gayrimenkulünün değeri ne kadar?

1 adet dükkan ve 8 adet mesken nitelikli gayrimenkulün toplam değeri KDV hariç 11 milyon 225 bin TL, KDV dahil 13 milyon 245 bin TL olarak belirlendi.  

Vakıf GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimiz portföyünde yer alan, İzmir ili Aliağa ilçesinde konumlu Dükkana ait 2021 yıl sonu değerleme raporu ektedir.

Değerleme raporu için tıklayın 
 


Geri Dön