29 / 03 / 2024

Vakıf GYO Sancaktepe Konut Projesi'nin ihale sözleşmesi imzalandı!

Vakıf GYO Sancaktepe Konut Projesi'nin ihale sözleşmesi imzalandı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, ile Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Sancaktepe Konut Projesi'nin ihale sonucunda Ana Yüklenici Sözleşmesi imzalandı.



Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, ile Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. arasında müştereken kurulmuş olan Halk GYO- Vakıf GYO Adi Ortaklığı tarafından gerçekleştirilecek "Sancaktepe Konut Projesi"ne ait ana yüklenici firmanın belirlenmesi amacıyla, yapılan ihale sonucunda,"Haldız İnşaat Otomotiv ve Ticaret A.Ş." ile Ana Yüklenici Sözleşmesi imzalanması hususu Şirketimiz ve Adi Ortaklık Yönetim Kurulu tarafından onaylanmış olup söz konusu sözleşme 22 Ekim 2015 tarihinde imzalanmıştır.


Halk GYO'nun açıklaması:

Şirketimiz ile Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. arasında müştereken kurulmuş olan Halk GYO-Vakıf GYO Adi Ortaklığı tarafından gerçekleştirilecek "Sancaktepe Konut Projesi"nin ana yüklenici firmasının belirlenmesi amacıyla, Adi Ortaklık tarafından yapılan ihale sonucunda, "Haldız İnşaat Otomotiv ve Ticaret A.Ş." ile "Ana Yüklenici Sözleşmesi" imzalanması hususu, Şirketimiz ve Adi Ortaklık Yönetim Kurulu tarafından onaylanmış olup, söz konusu sözleşme 22 Ekim 2015 tarihinde imzalanmıştır.


Geri Dön