24 / 04 / 2024

Vakıf GYO, temettü dağımı için SPK'dan izin bekliyor!

Vakıf GYO, temettü dağımı için SPK'dan izin bekliyor!

Vakıf GYO, 05.03.2012 tarihinde açıklama yaptığı temettü dağımıyla ilgili SPK'dan izin bekliyor



Yapılan açıklama şöyle:

Açıklanacak Özel Durum/Durumlar: 05.03.2012 tarihinde , 2011 yılı kar payı dağıtıma ilişkin açıklamamızda ''Teklif Edilecek Dağıtım Tarihi'' sehven Genel Kurul Tarihi  olarak yazılmıştır. Dağıtım  tarihi henüz belli olmayıp, Sermeye Piyasası Kurulundan alınacak izni müteakip bedelsiz pay alma sirküleri ile duyurulacak tarihlerde  ortaklarımızın hesaplarına aktarılacaktır. Kamuoyunun  bilgisine sunarız.

VAKIF GYO'NUN KAYITLI SERMAYE TAVANI 300 MİLYON TL!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, grup şirketleri, yönetim yetkili isimler ve sermaye piyasası araçlarının kote edildiği borsalar / piyasaları açıkladı.

 Grup Şirketleri Hakkında Bilgiler için tıklayınız... Bağlantı Kurulacak Şirket Yetkilileri için tıklayınız... Yönetimde Söz Sahibi Olan Personelleri için tıklayınız... Yönetim ve Denetim Kurulu Üyeleri için tıklayınız...  Sermaye Piyasası Araçlarının Kote Edildiği Borsalar/Piyasalar için tıklayınız... Sermayeyi Temsil Eden Paylar için tıklayınız...  Sermayeye Dolaylı Yoldan Sahip Olanlar için tıklayınız...  Ortaklık Yapısı için tıklayınız...  Diğer Hususlar : Yoktur  Kayıtlı Sermaye Tavanı: 300.000.000,-TL  Ödenmiş/Çıkarılmış Sermaye: 100.000.000,-TL  Fiili Faaliyet Konusu: Şirket, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına ilişkin düzenlemelerinde yazılı amaç ve konularla iştigal etmek üzere kurulmuş olup, Şirket'in faaliyet esasları, portföy yatırım politikaları ve yönetim sınırlamalarında, Sermaye Piyasası Kurulu'nun düzenlemelerine ve ilgili mevzuata uyulur.  Süresi: Şirket'in hukuki varlığı herhangi bir süre ile kısıtlanmamıştır.  Vergi No: 9220083346  Vergi Dairesi: Şişli Vergi Dairesi   Ticaret Sicil Memurluğu: İstanbul Ticaret Odası  Ticaret Sicil Numarası: 653731  Tescil Tarihi: 12.01.1996  Web Adresi: www.vakifgyo.com.tr   Elektronik Posta Adresi: [email protected]  Üretim Tesislerinin Bulunduğu Adresler: Şirketimizin merkez dışında örgütü yoktur.  İletişim Adresi: Halaskargazi Cad. No:243 Yasan İş Merkezi Kat:6 Osmanbey Şişli /İstanbul  Merkez Adresi: Halaskargazi Cad. No:243 Yasan İş Merkezi Kat:6 Osmanbey Şişli /İstanbul  Ticaret Unvanı: VAKIF GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ     Hüseyin Belibağlı/emlakkulisi.com      

Geri Dön