26 / 04 / 2024

Vakıfbank'tan müjdeli haber! Fiat Fiorino 90 bin TL'den satılıyor! Bu fırsatı sakın kaçırmayın!

Vakıfbank'tan müjdeli haber! Fiat Fiorino 90 bin TL'den satılıyor! Bu fırsatı sakın kaçırmayın!

Vakıfbank elindeki otomobilleri uygun fiyata satmaya devam ediyor. Bu otomobillerden biri de Fiat Fiorino Cargo modeli oldu. Tam 90 bin Türk Lirasından satışa çıkarıldı. Otomobil satın almak isteyenler, bu fırsatı sakın kaçırmayın. Ayrıntılar haberimizde.



Vakıfbank elindeki otomobilleri uygun fiyata satmaya devam ediyor. Otomobil piyasasındaki fiyatlar, tedarik sorunları nedeniyle ciddi oranlara yükseldi. Hal böyle olunca da tüketici bütçesine uygun otomobil araştırmaya başladı.

0Vakıfbank elinde bulunun bütün otomobilleri, sektördeki rakamlara karşı daha uygun fiyata satmaya devam ediyor. Bu durumda da Vakıfbank otomobil ilanlarına ilgi, gün geçtikçe daha da çok artmaya başladı. Yüzlerce birbirinden farklı otomobil ilanı veren banka, ikinci el otomobilleri piyasa satış fiyatından daha uygun rakamlara satıyor.

Vakıfbank tan müjdeli haber! Fiat Fiorino 90 bin TL den satılıyor! Bu fırsatı sakın kaçırmayın!

Vakıfbank tarafından satışa çıkarılan otomobiller, fiyatlarının uygun olmasının yanı sıra bir sürü avantaj da sağlıyor. Bankaların satışa çıkardıkları otomobiller, açık arttırma yöntemi ile satılıyor.

Açık arttırma başlanmadan önce otomobile bir başlangıç fiyatı belirleniyor. Bunun sonucunda bankaların kendi web sitelerinden en yüksek teklifi veren, otomobili satın almaya hak kazanıyor.

Peki, Vakıfbank tarafından satış açıkarılan aracın özellikleri neler? Açık arttırmanın detayları nasıl? İşte cevabı...


Geri Dön