26 / 04 / 2024

Vakıfbank'tan yeni kampanya! 500 TL nakit ödeme

Vakıfbank'tan yeni kampanya! 500 TL nakit ödeme

Vakıfbank'tan yeni bir kampanya geldi. Buna göre maaşlarını kendilerinden çeken müşterilere 500 TL ödeme yapacak. İşte haberin ayrıntıları...



Milyonlarca vatandaş, her ay bankaların ATM lerinden düzenli olarak maaşlarını çekmekte. Kendi bankalarından maaş çeken müşterilerine her geçen gün yeni ve özel kampanyalar veriyor. Kampanya düzenleyen bankaların başında yer alan Vakıfbank, son yaptığı açıklama ile maaşlarını kendi bankalarından çeken müşterilerine 500 TL tutarında nakit ödemesi yapacağını söyledi. 

Banka emeklileri de düşünerek beklenen müjdeyi onlara da duyurdu. Banka üzerinden emekli maaşı alan veya taşıyan kişilere 500 TL ödeme yapılacak. 3 yıl boyunca maaşını banka üzerinden çekmeyi taahhüt eden müşterilerine 500 lira promosyon ödemesi yapacaktır. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön