26 / 04 / 2024

Vali Mutlu Güngören'de inşaatı devam eden okulları gezdi!

Vali Mutlu Güngören'de inşaatı devam eden okulları gezdi!

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Güngören Kaymakamı Zafer Orhan ve Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman ile birlikte Güngören’de inşaatı devam eden ve yenilenmesi biten okulları gezdi...




İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Güngören Kaymakamı Zafer Orhan ve Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman ile birlikte Güngören’de inşaatı devam eden ve yenilenmesi biten okulları gezdi.


İstanbul Valiliği İl Özel İdaresi tarafından Güngören’de yenilenen ve yeniden inşa edilen okulları, Vali Hüseyin Avni Mutlu ziyaret etti. Kaymakam Zafer Orhan ve Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman da Vali Mutlu’ya eşlik etti. Osman Ülkümen Lisesi ile başlayan gezi programı, Ali Fuat Cebesoy İlköğretim Okulu, 50. Yıl Ahmet Merter İlköğretim Okulu ve Merter Anadolu Sağlık Meslek Lisesi ile devam etti. Yeni inşa edilen Emniyet Müdürlüğünü de ziyaret eden Vali Mutlu, yetkililerden binalar hakkında bilgi aldı.


Vatandaşın ve çocukların yoğun ilgisiyle karşılaşan Mutlu, bol bol fotoğraf çektirdi. Vatandaşlarla sohbet edip, yaklaşan Kurban Bayramlarını tebrik etti.




Geri Dön