27 / 04 / 2024

Van Gürpınar Devlet Hastanesi yıl sonunda açılacak!

Van Gürpınar Devlet Hastanesi yıl sonunda açılacak!

Van İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Nevzat Akdoğan, Van'da yapımı devam eden Gürpınar Devlet Hastanesi'ndeki çalışmaları inceledi. Akdoğan, hastanenin yıl sonunda açılacağını söyledi.



Van İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Nevzat Akdoğan, inşaatı devam eden  Gürpınar Devlet Hastanesi'nde incelemelerde bulundu. 

Bursa Gazetesi'nde yer alan habere göre, Akdoğan, inşaatı tamamlanarak hizmete giren Kırgeçit Aile Sağlığı Merkezi'nde incelemeler yaptı. Akdoğan, Sağlık Bakanlığı'nın belirlediği hedef ve stratejilere uygun olarak sağlık hizmeti sunulabilmesi için çalışmalarının devam ettiğini açıkladı. Akdoğan, “2015’te ilk ihalesi yapılan 10 yataklı Gürpınar Devlet Hastanesi, belirli nedenlerden dolayı yarım kalmıştı. Hastanemizi yıl sonuna kadar halkımızın hizmetine sunmayı planlamaktayız” ifadelerini kullandı.

Akdoğan, açıklamalarına şu şekilde son verdi: ‘Şimdi gelişim aşamasındayız. Bu yeni aşamada birinci önceliğimiz. hasta ve çalışan memnuniyetini artırmak. Bu nedenle bizler çalışanlarımızın sahada yaşadıkları sıkıntıları yerinde görmek ve en hızlı şekilde çözüm önerileri üretebilmek için buralardayız. Çalışanlarımızın sorunlarını dinleyeceğiz ve en kısa sürede problemleri çözeceğiz.”


Geri Dön