19 / 04 / 2024

Vartaş 1. adasında proje tapusu sonrası süreç hızlandı!

Vartaş 1. adasında proje tapusu sonrası süreç hızlandı!

Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Bölgesinde birçok spekülasyonun olduğu ada olarak Türkiye ve dünya tarihine geçen Vartaş birinci adasında resen tevhit - ifraz işlemleri ile firmanın son proje tapusunu alması sonrası süreç hızlandı.



Türkiye ve dünya tarihine geçen Vartaş birinci adasında resen tevhit - ifraz işlemleri ile firmanın son proje tapusunu alması sonrası sürec hızlanırken, gelinen son noktada imza atmış birçok vatandaşın büyük sevinç yaşamasına sebep oldu. Vartaş İnşaat'ın Türkiye'ye duyurduğu 1. ada da son proje tapusunun alınması sonrası, Ömer Faruk Barata soluğu İBB' de alarak ruhsat sürecinin bir an önce tamamlanması için gerekli girişimlerde bulundu. Bugün aldığımız son bilgi doğrultusunda Vartaş İnşaat'ın 1. adasının yeni proje tapusu sonrası oluşan net proje alanı ile ilgili aplikasyon krokisi ve Kadıköy Belediyesi tarafından verilen yeni kapı numarası belli oldu.


4. yılında Aplikasyon Krokisi ..!


Vartaş İnşaat, 1. Adası için aldığı proje tapusu sonrası aplikason yon krokisini de çıkartarak işlemleri hızlandırdı.

İşte Vartaş inşaat'ın son proje tapusu sonrası , tüm terk ve donatı alanları haricinde proje sahası olarak ortaya çıkan net alanı gösterir aplikasyon belgesini sizler için paylaşıyoruz.


Vartaş 1. adasında proje tapusu sonrası süreç hızlandı!


Vartaş inşaat uzun uğraşlar sonrası aldığı son proje tapusu ile yoluna devam ediyor. Renovia Projesinin gerçekleştirileceği 286 pafta, 3415 ada, yeni 6 parsel olarak belirlenen mahale Kadıköy Belediyesi tarafından yazıcılar Cad. üzerinde 63 numaralı kapı numarası verilmiş bulunmakta.


İşte Kadıköy Belediyesi tarafından yapılan tetkikler sonrası oluşturulan proje tevhit adası kapı numarası belgesi.


 Vartaş 1. adasında proje tapusu sonrası süreç hızlandı!


AjansFikirtepe/Fikirtepe Haber



Geri Dön