23 / 04 / 2024

Varyap Meridian 2 yılda 3 kat prim yaptı!

Varyap Meridian 2 yılda 3 kat prim yaptı!

Varyap, İstanbulun yeni finans merkezinde yükselen, Dünyanın En İyi Mimari projesi Varyap Meridianın son etabı Varyap Grand Towerda konut sahibi olmak isteyenlere özel bir ödeme sistemi sunuyor



Varyap, "Düşük peşinat, düşük faiz oranı, ödenebilir vade" esasına dayanan ve 8 farklı ödeme seçeneği içeren 'Varyap Ödeme Sistemi' ile ortağı olarak gördüğü müşterilerine yatırım-kazanç modelinin nasıl olması gerektiğini gösteriyor.

Varyap'ın yeni ödeme sistemine göre, daire fiyatının %1'i peşin alınıyor. 8 farklı ödeme seçeneği sunan ödeme sisteminde, %0 ile %0.90 arasında değişen oranlarda Varyap faiz oranı uygulanıyor. %0 faiz uygulamasının geçerli olduğu ödeme seçeneklerinde, 6 ayda bir ödemeli 3 taksit, 12 ay sonra tek ödeme veya 18 ay eşit taksit olacak şekilde vadeler sunuluyor. Üstelik Varyap faiz oranları banka faiz oranlarının çok altında.

2 yılda 3 kat prim yapan Varyap Meridian

Varyap Meridian, 2009 Nisan ayında satışa sunulduğu fiyatlar ile bugünkü fiyatları arasında 3 kat fark yaratarak, alıcısına altın, dolar, euro ve mevduat hesabı gibi yatırım araçlarından daha çok kazandırdı. Proje yatırımcısına bundan sonra daha da çok kazandıracak.

Varyap Meridian Grand Tower'da stüdyodan 4+1'e kadar farklı tiplerde daire seçenekleri bulunuyor. Dairelerde 5-24 m² arasında değişen büyüklükte kat bahçeleri ve 4-65 m² arasında değişen teraslar yer alıyor. Sakinlerine açık ve kapalı yüzme havuzu, kapalı otopark alanı ve en üst katında sosyal tesis ve seyir terası sunan Varyap Meridian Grand Tower'ın tasarımı gereği her kattaki dairelerin planları da birbirinden farklılık gösteriyor.

Varyap Meridian projesinde 20 ila 61 kata sahip 5 rezidans kule içerisinde 1.500 konutun yanı sıra, Türkiye'nin 7 yıldızlı ilk iş, otel ve kongre merkezi olan Meridian for Business, değişik büyüklükte mağazalar ve iş yerleri ile şekillenen şehir meydanı yer alıyor.
Sabah


Geri Dön