26 / 04 / 2024

Varyap Meridian En İyi Tamamlanmış Rezidans Projesi ödülünü aldı!

Varyap Meridian En İyi Tamamlanmış Rezidans Projesi ödülünü aldı!

Varyap, ülkemizi uluslararası arenada başarıyla temsil etmeye devam ediyor. Bugüne kadar birçok uluslararası ödül alan Varyap Meridian projesi Dubai’de düzenlenen Cityscape 2014 fuarından da ödülle döndü.



Varyap Meridian projesi uluslararası başarılarına her geçen gün bir yenisini daha ekliyor.  2012 yılında tamamlanan Varyap Meridian projesi, dünyanın en önemli gayrimenkul fuarlarından biri olarak gösterilen Cityscape Global 2014’te “Residential Project Award - Built”  (En İyi Tamamlanmış Rezidans Projesi) ödülünü aldı. 

Ödül ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Varyap CEO’su Erdinç Varlıbaş, “Varyap olarak ülkemizi uluslararası arenada başarıyla temsil edecek gayrimenkul projelerini hayata geçiriyoruz. Varyap Meridian projesi de bu anlamda çok önemli bir misyonu yerine getirmeye devam ediyor ve hem bizi hem de ülkemizi dünyada başarıyla temsil ediyor. Varyap Meridian projesi ile daha önce “Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri” ve “Avrupa Gayrimenkul Ödülleri” gibi dünyanın en prestijli ödüllerinde pek çok önemli ödüle layık görüldük. Bugün yine dünyanın bir başka önemli ödüllerinden birisi olarak gösterilen Cityscape Global 2014’te ödül alarak ülkemizi uluslararası platformlarda başarıyla temsil etmenin gururunu yaşıyoruz. Cityscape Global’de 2012 yılında bir başka projemiz olan Varyap Elements Yalıkavak ile “Residential Project Award – Future” (Geleceğin Rezidans Projesi) kategorisinde büyük ödüle layık görülmüştük. Bu başarıyı Varyap Meridian ile Residential Project Award - Built”  (En İyi Tamamlanmış Rezidans Projesi) ödülü ile sürdürmekten ötürü çok mutluyuz. Varyap Meridian geçtiğimiz yıllarda birçok önemli ödüle layık görüldü, ama artık bitmiş, hayata geçmiş bir realite olduğu için bu ödül bizim için içlerinde en anlamlısı ” dedi. 

Varyap Meridian projesi Londra’da düzenlenen ve gayrimenkul sektörünün Oscar’ı olarak bilinen Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri’de 2009 yılında “En İyi Yüksek Bina” ve “En İyi Gayrimenkul Projesi” ödüllerini almıştı. 2010 yılında yine aynı ödüller kapsamında “Dünyanın En İyi Mimari Projesi”, “Türkiye’nin En İyi Yüksek Bina Mimarisi” ve “Türkiye’nin En İyi Mimarisi” kategorilerinde de büyük ödül aldı. 2010 yılı içerisinde ise Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nden iki ödül birden alan Varyap Meridian, “En İyi Yüksek Bina Mimarisi” ve “En İyi Mimari” kategorilerinde büyük ödülün sahibi oldu. 



Geri Dön