26 / 04 / 2024

Vatan Bilgisayar Zonguldak Ereğli’de mağaza açtı!

Vatan Bilgisayar Zonguldak Ereğli’de mağaza açtı!

Bir çok mağazası bulunan Vatan Bilgisayar, 77’nci mağazasını 2 Ağustos’ta Zonguldak Ereğli’de açtı. Vatan, Türkiye’nin 35 ilinde yerli ve yabancı binlerce markayı uygun fiyatlarla müşterilerine sunuyor...



Türkiye’nin 35 ilinde yerli ve yabancı binlerce markayı uygun fiyatlarla müşterilerine sunan Vatan Bilgisayar, 77’nci mağazasını 2 Ağustos’ta Zonguldak Ereğli’de açtı.


Zonguldak Ereğli Hiperstore, bin 600 metrekare alanda hizmet verirken televizyon, cep telefonu, masaüstü bilgisayar, notebook, yazıcı, fotoğraf makinesi, kamera gibi teknoloji ürünlerinin yanı sıra küçük ev aletleri, kişisel bakım ürünleri ve mutfak aletleri gibi 14 bin teknoloji ürününde geçerli %30 indirime teknoloji severler yoğun ilgi gösterdi.


Mağaza açılışında konuşan Vatan Bilgisayar Genel Müdürü Hasan Vatan, “77’nci mağazamızı Zonguldak Ereğli’de teknoloji severlerle buluşturmaktan ve yeni mağazamıza gösterilen ilgiden memnunuz. Art arda açtığımız yeni mağazalarımız ile Vatan Bilgisayar, büyümeye devam edecek. Vatan Bilgisayar olarak bugüne kadar teknoloji perakendeciliğinde gerek ürün çeşitliliği, gerek müşteri ilişkileri gerekse cazip indirim kampanyalarıyla her zaman iddialı olduk.” dedi.




Geri Dön