25 / 04 / 2024

Vedat Ülger: Rezidanslar artık lüks değil!

Vedat Ülger: Rezidanslar artık lüks değil!

Son yıllarda hayata geçirdikleri rezidans projeleriyle adından sıkça söz ettiren Crystal Towers'ın Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Ülger rezidansların artık lüks olmaktan çıktığını belirtti.



Geçtiğimiz yıllarda tüketicilerin, rezidans projelerinin yüksek fiyatlı olduğunu düşündükleri için bu projelere temkinli yaklaştıklarını söyleyen Vedat Ülger, şunları kaydetti: "İçerisinde sosyal donatılar, alışveriş yapılabilecek alanlar, spor merkezleri barındıran rezidans projeleri geçtiğimiz yıllara kadar tüketicilerin lüks saydığı ve fiyatları dolayısıyla temkinli yaklaştığı projelerdi. Konut sektöründeki gelişmelerle bu algı zamanla değişti. Rezidans projelerinin sağladığı imkanlar bir gereklilik haline geldi. Geçmişte lüks sayılan aktiviteler günümüzde yaşamın bir parçası oldu. Artık anne-babalar çocuklarını güvenliği olan, spor aktivitelerini yapabilecekleri, modern yaşam merkezlerinde yetiştirmek istiyor. Gayrimenkul sektöründeki gelişmelerle birlikte düşen konut fiyatları tüketicinin alım gücünü arttırdı." 


'Çocuklarınız güvenle büyüsün' 

Yüksek donatılı bu projelerin çalışanlar için de ekstra avantaj yarattığını söyleyen Ülger, vakit sıkıntısı yaşayan çalışanların rezidans bünyesindeki donatılar sayesinde vakitten kazanç sağladıklarını belirtti. Çalışan anne-babaların çocuklarını güven dolu bir ortamda büyütmesi için projelerinde yüksek güvenlik önlemleri aldıklarını belirten Ülger, son projeleri Crystal Towers'ı bu amacı gözeterek hayata geçirdiklerini belirtti. Şifreli giriş çıkış kontrolü, çocuk bahçesi, apartman ve site girişlerini evden seyredebilme imkanı ve daireye özgü alarm sistemi sayesinde Crystal Towers'ı yüksek güvenlikli bir yaşam merkezi haline getirdiklerini belirten Ülger, Yaşamkent'in en ayrıcalıklı yerinde hayata geçirdikleri projelerde müşterilerden olumlu geri dönüş aldıklarını ve önümüzdeki yıllarda yeni projelere imza atacaklarını söyledi. 


Geniş imkanlar Ülger, "Estetik görünümü, sosyal imkanları ve çocuklar için özel alanları sayesinde son dönemde revaçta olan rezidans projeleri, bünyesinde bulundurdukları market, kafe, kuaför gibi imkanlarıyla ev sahiplerine site içinden çıkmadan tüm ihtiyaçlarını karşılama imkanı sağlıyor" dedi. 


Türkiye'de bir ilkle % 80 tasarruf 

Türkiye'de ilk olarak uygulanan LED'li aydınlatma sistemiyle yüzde 80 tasarruf sağladıklarını dile getiren Ülger, LED ışıkların önümüzdeki yıllarda ampulün yerini alacağını söyledi. LED'lerin standart ışık ampullerinden daha az enerji tükettiğini dile getiren Ülger, aynı zamanda düşük akım ve voltajla çalışan bu aydınlatmaların ışığı verimli şekilde üreterek daha az enerjiye gerek duyduğunu belirtti. Kullanıcılarına daha az maliyetle daha çok enerji sağlayan bu ampullerin yaygınlaştırılması gerektiğini belirten Ülger, aydınlatmalann 50 bin ile 100 bin saat arasında dayanabildiğinin altını çizdi. Yıl bazında ele alındığında yaklaşık 11 yıl boyunca faal kalan LED'lerin bakım zorunluluğu gerektirmedikleri için kullanım kolaylığı sağladığını belirten Ülger kırılmaz, yüksek kalitedeki reçineyle kaplanan LED'lerin su geçirmez özellikleriyle de sadece evlerde değil, ticari projelerde de kullanılması gerektiğini belirtti. 



Habertürk  Ankara  Ek


Geri Dön