27 / 04 / 2024

Yat tatili artık lüks değil! Günlük kirası 4 bin TL'den başlıyor! işte 1 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Yat tatili artık lüks değil! Günlük kirası 4 bin TL'den başlıyor! işte 1 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Bir yatta tatil yapmak, milyarderlerin ve ünlülere özgü görülebilir, fakat bu sadece zengin ve ünlüler için değil. Tekne kiralama ücretleri otellerle neredeyse aynı seviyede! Peki, yat tatili fiyatları ne kadar? İşte 1 Temmuz 2022 fiyat listesi...



Bir yatta tatil yapmak, milyarderlerin ve ünlülere özgü görülebilir, fakat bu sadece zengin ve ünlüler için değil. Tekne kiralama ücretleri otellerle neredeyse aynı seviyede! Hatta yat kiralamak neredeyse daha da ucuz. Dört kişilik bir aile için yat kiralama ücreti günlük 4 bin liradan başlıyor. 

Yat kiralama platformu teknetatilicom'un CEO'su Kıvanç Çetinkaya, maliyetler ve hangi tekneyi kiralamanız gerektiği konusunda açıklamlar yaptı.

Yat tatili artık lüks değil! Günlük kirası 4 bin TL den başlıyor! işte 1 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Kalabalık bir arkadaş veya aile grubuyla gemi kiralıyorsanız, katamaran mükemmel bir yüzen otel olarak görülebilir. Bir araya gelmek için pek çok ortak alan sağlarlar. Üstün stabilitesi, küçük çocuklu aileler için mükemmel. Düşünceli bir şekilde tasarlanmış kabinler, karada ve denizde keşiflerle geçen uzun bir günün ardından modern konfor sunar.

Katamaranlarda güneşlenmek için bol miktarda güverte alanı, öğleden sonra kestirmeleri için mahremiyet ve uzanmak veya grup yemekleri için bol bol yer olduğunu belirten Çetinkaya, Katamaranlar; su oyuncakları ve kano, paddleboard, su kayağı ve şişme havuz gibi spor ekipmanları için ekstra alana sahip olduğunu belirtti.

Peki, yat tatili fiyatları ne kadar? İşte 1 Temmuz 2022 fiyat listesi...


Geri Dön