20 / 04 / 2024

Kiralık araca talep arttı! Fiyatlar 600 liradan başlıyor! İşte 1 Temmuz 2022 günlük araç kiralama fiyat listesi...

Kiralık araca talep arttı! Fiyatlar 600 liradan başlıyor! İşte 1 Temmuz 2022 günlük araç kiralama fiyat listesi...

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala günlük araç kiralama fiyatları merak konusu oldu. Bazı araç kiralama firmaları araç kiralama ücretlerine kampanya yaptı! Peki, günlük kiralık araç fiyatları ne kadar? İşte 1 Temmuz 2022 fiyat listesi...



Elif Alpar

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala günlük araç kiralama fiyatları merak konusu oldu. Kurban Bayramı 9 ve 12 Temmuz günlerini kapsıyor ancak pek çok kişi tatil planını 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü'nü de ekledi. Otobüs, uçak ve tren bileti fiyatları her geçen gün zamlandığı için pek çok kişi araç kiralamanın daha mantıklı olduğunu düşünmeye başladı.

Bayramda günlük araç kiralama fiyatları arttı! İşte 22 Nisan 2022 fiyat listesi...Sıfır araç üretiminde ve tedariğinde meydana gelen aksamalar nedeniyle araç kiralamaya olan talep artı. Şu anda çip krizi yüzünden yeni araç üretimi çok az bu yüzden ikinci el araç ve kiralık araç piyasasında fiyatlar yükseliyor. Bayramın da gelmesi ile araç kiralamaya talep daha da artacak gibi görünüyor. Özellikle Almanya'dan gelen Türklerin araç kiralamaya talepleri oldukça fazla. Kiralık araç piyasası son zamanlarda oldukça canlı.

İKİ BAYRAM ARASI 200 TL ARTIŞ  

Geçtiğimiz Ramazan Bayramı'nda 400 TL'den başlayan araç kiralama ücretleri Kurban Bayramı öncesi 600 TL'den başlıyor.

Araç kiralama denildiği zaman akıllarda ilk beliren isimlerden biri olan Yolcu360, Kurban Bayramı öncesinde araç kiralama ücretlerinde dev bir kampanya başlattı!

Peki, günlük kiralık araç fiyatları ne kadar? İşte 1 Temmuz 2022 fiyat listesi...


Geri Dön