24 / 04 / 2024

VEGA AVM İstanbul’da 500 liralık alışveriş yap, para yüklü Param Card’ı kap!

VEGA AVM İstanbul’da 500 liralık alışveriş yap, para yüklü Param Card’ı kap!

30 Eylül 2022 tarihine kadar Vega İstanbul AVM içerisinde yer alan tüm mağazalardan aynı gün içerisinde yapılan 500 Türk Lirası ve üzeri alışverişe içinde 100 Türk Lirası yüklü Param Card hediye edilecek.  Kampanya sınırlı sayıda, faydalanabilmek için acele edin…



Kampanya 30 Eylül 2022 tarihine kadar devam edecek. Eylül ayının sonuna kadar Vega İstanbul AVM içerisinde yer alan tüm mağazalardan aynı gün içerisinde yapılan toplamdaki 500 Türk Lirası ve katları tutarda alışverişe sadece 1 adet 100 Türk Lirası yüklü Param Card verilecek.

Hediye 100 Türk Lirası yüklü Param Card'lar 31 Ekim 2022 tarihine kadar kullanılabilir. Belirtilen tarihe kadar kullanılmayan hediye bakiyeler geri alınacak. Param Card'ın içerisine yüklenen hediye parayı sadece Vega İstanbul AVM içindeki mağazalarında kullanabilirsiniz. 

Peki Param Card’ı nereden ve nasıl alacaksınız? Param Card’ın alınabilmesi için Vega İstanbul AVM’deki Danışma bankosunda kayıt yaptırmak gerekiyor. Kayıt için ad, soyad, doğum tarihi, TC kimlik numarası, cinsiyet, açık adres, telefon numarası bilgilerinin verilmesi zorunlu. Bu bilgilerini paylaşmak istemeyenler kampanyadan yararlanamayacak. Kampanyadan sadece bir kez yararlanma hakkınız var.Kamu kurum ve kuruluşları adına kesilen faturalar, altın alışverişleri, alkol ve sigara harcamaları, şans oyunları harcamaları, fatura ödemeleri, banka ve döviz işlemleri, mali değeri olmayan fişler, bilgi fişleri ve tahsilat makbuzları ile Vega İstanbul alışveriş merkezinde bulunan markaların internet sitelerinden yapılan alışverişler kampanyaya dahil edilmiyor.  Kampanyaya 18 yaşından küçükler katılamaz.

VEGA AVM İstanbul’da 500 liralık alışveriş yap, para yüklü Param Card’ı kap!


Geri Dön