29 / 03 / 2024

Vekon'un katlanır konteyner kamp çözümleri ilgi odağı oldu!

Vekon'un katlanır konteyner kamp çözümleri ilgi odağı oldu!

Vekon Genel Müdürü Özgül Yücel, "Sektör profesyonellerinin ilgisini en çok katlanır konteynerleri kullanarak sunduğumuz anahtar teslim kamp çözümlerimiz çekti dedi.



Vekon Genel Müdürü Özgül Yücel, Vekon'un yurt dışında özellikle inşaat projeleri için sunduğu çözümlerle dikkat çektiğini belirterek, "Sektör profesyonellerinin ilgisini en çok katlanır konteynerleri kullanarak sunduğumuz anahtar teslim kamp çözümlerimiz çekti" ifadesini kullandı. 


Vekon'dan yapılan açıklamaya göre, prefabrik yapı sektöründe üretim hacmi 3 milyon metrekareyi aşan Vekon, yurt dışındaki etkinliğini de fuar katılımları ile güçlendiriyor. Vekon, mayıs ayının ilk haftasında Cezayir'deki Batimatec İnşaat Fuarı ile Katar'daki Project Qatar Fuarı'na katılarak inşaat projeleri için sundukları kamp çözümlerini sergiledi. 


Açıklamada görüşlerine yer verilen Vekon Genel Müdürü Özgül Yücel, bu yıl 18. kez düzenlenen Batimatec İnşaat Fuarı'nı, ülkedeki yerel müteahhitlere ve inşaat şirketlerine ulaşmak için önemli bir fırsat olarak gördüklerini kaydetti. Yücel, şöyle devam etti: 


"Cezayir'de büyük bir potansiyele ulaşan inşaat faaliyetleri, bu ülkeyi sektörümüz için önemli bir pazar konumuna getiriyor. Fuarda, özellikle inşaat projeleri için sunduğumuz kamp çözümleri ile yer aldık. Sektör profesyonellerinin ilgisini en çok katlanır konteynerleri kullanarak sunduğumuz anahtar teslim kamp çözümlerimiz çekti." 


Yücel, Doha'da gerçekleştirilen Project Qatar Fuarı'na da katıldıklarını hatırlatarak, "Fuarda inşaat firmaları için işçi kampı çözümlerimizi anlattık. Bu fuarda da depolama ve nakliye maliyetlerinde önemli avantaj sağlayan katlanır konteynerler ön plana çıktı. Dünya kupası hazırlıkları nedeniyle önümüzdeki 2 yıl içinde 1 milyondan fazla işçinin ülkeye gelmesi bekleniyor. Bu işçiler Vekon'un da sunduğu kamp çözümleri sayesinde barınma ihtiyaçlarını karşılayacaklar" değerlendirmesini yaptı. 




Dünya


Geri Dön