28 / 03 / 2024

katlanır konteyner

katlanır konteyner

Vekon Genel Müdürü Özgül Yücel, "Sektör profesyonellerinin ilgisini en çok katlanır konteynerleri kullanarak sunduğumuz anahtar teslim kamp çözümlerimiz çekti dedi.

Vekon, 17 Kasım’da Dubai'deki BIG 5 Fuarı'na katılacak!

Vefa ’nın büyük inşaat şirketlerinin çözüm ortağı olan markası Vekon, Türkmenistan ve Kazakistan ’daki fuarların ardından 17 Kasım’da Dubai’ deki BIG 5 Fuarı’na katılacak.

Yurtdışında katlanır konteynerlere ilgi büyük!

Toplu konut projelerinden enerji tesislerine, altyapı projelerinden sosyal tesislere kadar pek çok önemli inşaat faaliyetinin başlangıcında yer alan Vekon, yurtdışındaki etkinliğini fuar katılımları ile güçlendiriyor.

A101 29 Şubat 2024 aktüel kataloğu yayımlandı! A101'de Tekli Katlanır Yataklı Koltuk 5.199 TL

A101'de 29 Şubat indirimlerin yer alığı aktüel kataloğunu internet sayfası üzerinden paylaştı. A101'de bu perşembe çok çeşitli ürünlerde indirim fırsatları yer alıyor. 

Tatilcilerin yeni konut tercihi hazır konteyner ev!

Karmod Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çankaya, konteyner ev modelinin son dönemde tatilciler tarafından ikinci konut tercihi olarak değerlendirildiğine vurgu yapıyor. 

Beton ve demir maliyetlerindeki artış o binaları da vurdu! Spor tesis binalarında prefabrik konteyner dönemi başladı! 

Beton ve çimento maliyetlerindeki artışlar, spor tesis binası yatırımlarını da değiştirdi.  Spor tesis binaları artık prefabrik konteyner olarak inşa edilecek.

Vinç operatörü ayda 150 bin, inşaat ustası 70 bin, mühendis ise 40 bin TL kazanıyor! İnşaat sektöründe maaşlar katlandı!

Türkiye’nin lokomotif sektörlerinden biri olan inşaat sektöründe kalifiye eleman sıkıntısı büyürken, maaşlar da her geçen gün katlanıyor. İnşaat sektöründe çalışanların maaşları duyanları şok etti. İşte o rakamlar...

Karmod'dan KKTC'deki lüks villa projesi için konteyner şantiye binası!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Karmod, KKTC'de hayata geçirilecek olan lüks villa projesi için için konteyner şantiye binası kurdu. Konu ile ilgili olarak paylaşılan son dakika detaylarına göre konteyner şantiye binası, lüks villa konut projesinin inşası süresince kullanılacak.

A101'de rafları boşaltacak indirimler! Katlanır masa 279 TL’ye, çay makinesi 479 TL’ye, blender seti 699 TL’ye düştü!

Türkiye’nin en büyük zincir marketlerinden A101, bugün dev indirim kampanyasını başlatıyor. Bu doğrultuda, katlanır masa 279 TL’ye, çay makinesi 479 TL’ye, blender seti 699 TL’ye düştü. İşte A101 fiyat listesi 2 Kasım 2023 Perşembe...

A101’de tekli katlanır koltuk 3 bin 490 TL’ye, domates salçası 79,90 TL’ye, Peros matik 179,90 TL’ye çakıldı!

A101, kasım ayına dev indirimlerle giriyor. Bu doğrultuda, tekli katlanır koltuk 3 bin 490 TL’ye, domates salçası 79,90 TL’ye, Peros matik 179,90 TL’ye düştü. İşte 2 Kasım Perşembe A101 fiyat listesi...

Hatay'daki konteyner sayısı 77 bine çıkacak!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihindeki depremlerde çok sayıda evin yıkılması ya da ağır hasar alması sonrasında Hatay'da 158 farklı noktaya yapılan konteyner sayısı 77 bine çıkacak.

Prefabrik evlerde son fırsat! Hemen taşınmaya hazır 2+1 konteyner ev 85 bin liraya satılacak, ilk gelen kapacak!

Depreme dayanıklı ve kurulumu kolay prefabrik evler için son fırsat  açıklandı. Paylaşılan detaylara göre, taşınmaya hazır 2 oda 1 salon konteyner ev 85 bin TL'ye satılacak, ilk gelen kapacak...

A101’de Baby Turco bebek bezi 179 TL’ye, katlanır piknik masası 299 TL’ye, seyahat ütüsü 399 TL’ye düştü!

A101, 24 Ağustos’a özel her alanda ürününe dev indirimler yaptı. Bu kapsamda, Baby Turco bebek bezi 179 TL’ye, katlanır piknik masası 299 TL’ye, seyahat ütüsü 399 TL’ye düştü. İşte 24 Ağustos Perşembe A101 fiyat listesi...

Deprem korkusu konteyner ev talebini artırdı!

Türkiye'nin hemen hemen her yerinde deprem meydana gelmesi konteyner evlere talebi arttırdı. Konuyu değerlendiren Karmod Genel Müdürü Abdullah Yüceer, depremlerden sonra konteyner evlere özel bir ilgi oluştuğunu belirtti.

Konteyner konut ithalatındaki vergi istisnası yıl sonuna kadar uzatıldı! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Konteyner konut ithalatında sıfır gümrük ve ek gümrük vergisi istisnası resmen bu yılın sonuna kadar uzatıldı. İşte ayrıntılar...

Kahramanmaraş'ta 57 futbol sahası büyüklüğündeki konteyner kentte sona yaklaşıldı!

AFAD İl Müdürü Tayfun Temur, Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesindeki 57 futbol sahası büyüklüğündeki konteyner kentte sona yaklaşıldığını söyledi.

katlanır konteyner Haberi

katlanır konteyner

Vekon Genel Müdürü Özgül Yücel, Vekon'un yurt dışında özellikle inşaat projeleri için sunduğu çözümlerle dikkat çektiğini belirterek, "Sektör profesyonellerinin ilgisini en çok katlanır konteynerleri kullanarak sunduğumuz anahtar teslim kamp çözümlerimiz çekti" ifadesini kullandı. 


Vekon'dan yapılan açıklamaya göre, prefabrik yapı sektöründe üretim hacmi 3 milyon metrekareyi aşan Vekon, yurt dışındaki etkinliğini de fuar katılımları ile güçlendiriyor. Vekon, mayıs ayının ilk haftasında Cezayir'deki Batimatec İnşaat Fuarı ile Katar'daki Project Qatar Fuarı'na katılarak inşaat projeleri için sundukları kamp çözümlerini sergiledi. 


Açıklamada görüşlerine yer verilen Vekon Genel Müdürü Özgül Yücel, bu yıl 18. kez düzenlenen Batimatec İnşaat Fuarı'nı, ülkedeki yerel müteahhitlere ve inşaat şirketlerine ulaşmak için önemli bir fırsat olarak gördüklerini kaydetti. Yücel, şöyle devam etti: 


"Cezayir'de büyük bir potansiyele ulaşan inşaat faaliyetleri, bu ülkeyi sektörümüz...