20 / 04 / 2024

Venara Çorlu İnaş Yapı tarafından yükseliyor!

Venara Çorlu İnaş Yapı tarafından yükseliyor!

Proje: Venara Çorlu

Gıda perakendesinde Onur Marketler ile dikkat çeken Özen Grup, deneyim ve başarısını yeni bir sektöre taşıyor. Özen Grup, İnaş Yapı ile artık gayrimenkul sektöründe de adından çokça söz ettirecek.



İnaş Yapı, Venara konut projesinin ilk halkasını İlkar İnşaat iş ortaklığıyla Çorlu’da hayata geçiriyor. İnaş Yapı,  Venara Çorlu ile adım attığı gayrimenkul sektöründe önümüzdeki dönemde İstanbul’da da yeni yaşam alanlarına imza atmayı hedefliyor.


Gıda perakendesinin önde gelen yatırımcılarından olan ve Onur Marketler zincirinin kurucusu Özen Grup, 35 yıllık deneyimi ve başarısını inşaat sektörüne taşıyor. Özen Grup şirketlerinden İnaş Yapı, Venara konut projesinin ilk halkasını İlkar İnşaat iş ortaklığıyla Çorlu’da hayata geçiriyor. İlkar- İnaş Yapı,  Venara Çorlu ile gayrimenkul sektörüne farklı bir bakış açısı getirmeyi hedefliyor.


 “Başarımızı Farklı Bir Sektöre Taşıyoruz”


Onur Market markasıyla 17 yıldır İstanbul ve Trakya’ya yayılmış 76 mağazası ile gıda perakende sektöründe fark yaratan Özen Grup’un CEO’su Cemal Özen, İnaş Yapı ile gayrimenkul sektörüne yönelik yatırımlarına ilişkin şu bilgileri aktarıyor:


“Perakende sektöründe uzun yıllardır işimizi başarılı bir şekilde sürdürüyoruz. Ana işimiz gıda perakendeciliği. Bu alandaki başarımızı, kalitemizi ve güvenimizi farklı bir sektöre taşımak istedik. Ailemizin ikinci kuşağı İnaş Yapı’yla inşaat sektörüne adım atıyor. Ülke ekonomisine katkı sağlamak ve şehircilik anlayışına yeni bir soluk getirmek amacıyla gayrimenkul sektörüne adım attık. Onur Marketleri olarak Trakya bölgesinin lider firmasıyız. Trakya’nın gelişimini önemsiyoruz ve yapacağımız işlerle burada fark yaratacağımızı düşünüyoruz. Bu nedenle ilk projemizi Çorlu’da yapmak istedik. Venara konut projelerinin ilk halkası olan Venara Çorlu, geleceği kucaklayan şehir Çorlu’da toplam 248 aile için planlanmış, insanımızın ve çevrenin ihtiyaçları göz önüne alınarak yüksek kaliteyle inşa edilen ve ONUR güvencesi taşıyan nitelikli bir yaşam projesi.”


 “Venara Markası İstanbul’da da Yükselecek”


İlk halkası Çorlu’da hayat bulacak yaşam merkezi Venara Çorlu’nun ardından Trakya’da Venara konut projesine devam edileceğini belirten İnaş Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Yunus Özen önümüzdeki dönemde Venara markasıyla hem Trakya Bölgesi’nde hem de İstanbul’da yeni yaşam alanlarının yükseleceğini belirtti. Yunus Özen, yüksek standartlara sahip Venara Çorlu’yla ulaşılabilir bir projeye imza atacaklarını söyledi.


24 Ay Sıfır Faiz…


Yunus Özen, “15 bin metrekare alan üzerinde 11 bin metrekarenin yeşil alanlara ayrıldığı ve 248 konuttan oluşan  Venara Çorlu  projesinde, yüksek standartlarla donatılmış 2+1 ve 3+1 daireler yeni sahiplerini bekliyor. Projede; teraslar, hobi bahçeleri, çocuk oyun alanları, yürüyüş ve gezi parkurları, açık ve kapalı havuzlar, fitnesscenter, spor salonları, Türk hamamı, sauna, jakuzi, sinema, Onur Market ve çok daha fazlası yer alıyor. Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanacak olan Venara Çorlu projesinde esnek ödeme koşulları da sunuluyor. 9 bin 900 TL peşin, 1.300 TL’den başlayan taksit ve yüzde 35 peşine 24 ay sıfır faiz gibi farklı ödeme avantajları bulunuyor. Yerleşim yeri ve düzeni, mimari detaylardaki titizliği ile bir evden daha fazlasını sunan ve “Yaşamak Güzeldir” diyen Venara Çorlu projesinde konutların 2016 yılının ilk yarısında teslim etmeyi planlıyoruz” dedi.







projeye sor



Geri Dön