28 / 03 / 2024

Glow 3'te aidatlar 1 yıl boyunca Mom Yapı tarafından ödeniyor!

Glow 3'te aidatlar 1 yıl boyunca Mom Yapı tarafından ödeniyor!

Firma: MOM Yapı

Proje: Glow 3

MOM Yapı, ilk projesi GLOW3’te kalan az sayıda daireyi kaçırmak istemeyenlere cazip yeni yıl kampanyası sunuyor. 23 Kasım - 31 Aralık tarihleri arasında GLOW3’ten ev sahibi olanların 1 yıl boyunca aidatları MOM Yapı tarafından ödeniyor...



MOM Yapı, ilk projesi GLOW3’te kalan az sayıda daireyi kaçırmak istemeyenlere cazip yeni yıl kampanyası sunuyor. Kaliteli bir yaşam alanının tadını GLOW3’te çıkarmak isteyenlerin az sayıda kalan dairelere sahip olma şansı devam ederken,  MOM Yapı  tarafından sunulan fırsat, GLOW3’te ev sahibi olmayı daha da cazip kılıyor. 23 Kasım - 31 Aralık tarihleri arasında GLOW3’ten ev sahibi olanların 1 yıl boyunca aidatları MOM Yapı tarafından ödeniyor. 


Kısa bir süre içinde büyük bir bölümünün satışı gerçekleşen, fiyatları yüzde 1 KDV ve iskan harçları dahil 227 bin ile 582 bin TL arasında değişiklik gösteren GLOW3’ün son daireleri yeni sakinlerini bekliyor.


Yapılan araştırmalara göre İstanbul’un zemini en sağlam ilçeleri arasında gösterilen Çekmeköy’de güvenilir bir teknik olan radye temel üzerine inşa edilen ve iskanı alınmış bir proje olan GLOW3, lokasyonu ve depreme dayanıklı yapısı itibariyle fark yaratıyor. Şile Otobanı’na ve Üsküdar-Alemdağ metro durağına yürüme mesafesi gibi birçok ulaşım olanağıyla da sakinlerine seçkin bir yaşam alanı sunuyor.


Sosyal yaşam ayrıcalıklarında GLOW3 farklılığı

Sakinlerinin hayatında yeni bir dönemi başlatacak ayrıntılara yer veren GLOW3’ün açık alanlarında yetişkin ve çocuk yüzme havuzu, güneşlenme terası, iç bahçe çocuk oyun alanı, seyir bankları, kamelyalar, bisiklet ve yürüyüş parkuru bulunuyor. Dış bahçede, çocuk oyun alanı ve açık fitness alanı dışında basketbol, tenis, voleybol ve futbol gibi spor aktiviteleri için tasarlanmış 2 adet üniversal oyun sahası GLOW3 sakinlerinin açık havanın keyfini çıkarmasını sağlıyor. Kapalı alan aktiviteleri için sunulan tesisler arasında ise çocuk oyun alanı, masa tenisi, langırt, PlayStation, bilardo ve hobi alanı bulunuyor. Havuz cafe, fitness alanı, saunalar, soyunma odaları, dolaplar ve duşlar da GLOW3’ün sunduğu kapalı sosyal alanlar arasında yer alıyor.


Telefon: (0216) 527 26 03

Web Adresi: www.glow3.com



projeye sor



Geri Dön