25 / 04 / 2024

Ventoso Fön Makinesi Hepsi Burada'da çok ucuza! İşte 10 Haziran 2023 fiyat listesi

Ventoso Fön Makinesi Hepsi Burada'da çok ucuza! İşte 10 Haziran 2023 fiyat listesi

Banyo sonrası özellikleri kış mevsiminde saçlarımızı kurutmamıza yardımcı olan saç kurutma makineleri uygun fiyata Hepsi Burada'da Ventoso V5 2500 W Profesyonel Fön Makinesi fiyatı ve özelliği için haberimizi okumaya devam edin.



Ventoso Fön Makinesi Özellikleri 

Ventoso fön makinesi fonksiyonları pratik bir kullanımı ardından getiriyor. Ventoso fön makinesinin ses yüksekliği 63 dB. Bu da az ses olarak  bir kullanım sağlıyor.

 Saç kurutma veya fön makineleri yüksek sesleri vesilesi ile çalıştırıldığı zaman zarfınca kişilerin haricen gelen seslere olan hassasiyetini indiriyor. Ventoso fön makinesi kullanarak, hem saçlarınızı kurutup hacim verebilir hem de herhangi bir durumda haricen çıkan sesleri rahatlıkla işitebilirsiniz. Ventoso fön makinesinde dört adet ısı ayarı bulunuyor. 

Bu sıcaklık ayarları iki değişik hız alternatifinde kullanılabiliyor. Fön makinesinde ısı ayarının geniş bir skala sunması, saçınızı istenilen   sıcaklıkta kurutmanıza yardımcı olacaktır. Bunun yanında saça fön çekilirken, saç uzun zaman sıcak havaya maruz kalıyor.

 Bu işlem esnasına ısı ayarının doğru tespit edilmesi saçların belli bir süre sonra yıpranmasına sebep olabiliyor.
 Aynı zamanda saç tipleri de fön çekilme ısısını direkt tesiri altınA ALIYOR. Bu durumda saçlarınız düz ise fön çekerken daha az ısı ayarını seçebilirsiniz.

Ventoso Fön Makinesi Hepsi Burada da çok ucuza! İşte 10 Haziran 2023 fiyat listesi

Saçlarınız kıvırcık ise düzleştirilmesi daha güç olacağından yüksek ısıları tercih edebilirsiniz
 Ventoso  fön makinesi üstünde soğuk hava tuşu yer alıyor. Soğuk hava tuşu fön çekilme işlemi bitince kullanılıyor. Fönün ardından saçınıza soğuk hava vererek hem verdiğiniz şekli muhafaza edebilir hem de gün içerisinde elektriklenmesine mani olabilirsiniz

Ventoso Fön Makinesi Hepsi Burada'da çok ucuza! İşte 10 Haziran 2023 fiyat listesi


Geri Dön