16 / 04 / 2024

Vero Moda Kanyon'da yeniden açıldı!

 Vero Moda Kanyon'da yeniden açıldı!

Vero Moda Kanyon mağazasının konseptini değiştirerek yeniden açıldı. Vero Moda, tredy, genç, çağdaş olana yoğunluk verdiği yeni mağaza konsepti ile dönüşü muhteşem oldu



Vero Moda mağazanın yeni iç mekan tasarımı markanın büyüdüğü gerçeğini yansıtıyor. Kanyon AVM’de yer alan Vero Moda mağazası alışveriş yaparken ilham veriyor.


Yeni Vero Moda mağazası'nın duvarlarında son koleksiyonun devamlı değişen resimleri ile beyaz çelik cephesi, hafif renklendirilmiş camları ile müşterileri çeken koleksiyonların yanında alışverişi daha keyif alıcı hale getirmeyi hedefliyor. 


Vero Moda’nın en iyi tasarımcıları tarafından kullanılan birçok farklı kumaşla net bir kontrast yaratan mağaza stil sahibi podyumlardan oluşan farklı modüller kolayca yer değiştirerek dinamik bir ortam yaratıyor. Parlak ve hoş LED ışıkları ile müşteriler kendilerini ferahlamış ve hepsinden çok moda dünyası içinde evlerinde hissediyor.


Vero Moda, ilk mağazasını 1989 yılında açarak 1000’den fazla mağazaya sahip olmayı başarmış ayrıcalıklı bir marka. Türkiye’de ilk kez Kanyon AVM mağazasına uygulanan konsepti ile yakında tüm Vero Moda mağazalarında uygulanmaya başlayacak.






 


Geri Dön