26 / 04 / 2024

Veryeri Group Çeşme'ye 45 milyon TL yatırım yapıyor!

Veryeri Group Çeşme'ye 45 milyon TL yatırım yapıyor!

Girit Adası'ndan Türkiye'ye gelen ve daha sonra marangozlukla iş hayatına atılan ve esas iş kolu zamanla parke olan Veryeri Grup, İzmir'in farklı bölgelerinde butik villa ve konut işlerine yoğunlaşıyor.



İzmir merkezli bir şirket olan Veryeri Grup, Çeşme'de Çeşmood adında konut projelerinde çalışmalara devam ederken, Çeşme Mahmurbaba ve  İzmir  Urla'da yeni yatırımlara hazırlanıyor. İnşaat sektörüne yaşanan gelişim nedeniyle arsa yatırımlarına ağırlık verdiklerini ve inşaatta hedef büyüttüklerini belirten Veryeri Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ali Veryeri "Son 5 yıldır inşaat sektöründe önemli büyüme yaşandı. Biz de bu gelişimi izleyerek arsa yatırımlarını arttırdık" dedi. İzmir ve çevresinde bin 200'den fazla konut ve villa inşa ettiklerini söyleyen Veryeri İnşaat Genel Müdürü Alper Veryeri, Çeşme merkezdeki Çeşmood konut projelerinde çalışmaların sürdüğünü belirtti. 


35 milyon lira yatırım değerine sahip projede ikisi üç, biri dört katlı 3 blok yer aldığım belirten Alper Veryeri, fiyatların 590 bin liradan başladığı konutların 3'te 2'sini sattıklarım dile getirdi. Çeşme Mahmurbaba'da 45 milyon lira yatırımla 20 lüks villa inşa edeceklerini belirten Veryeri, İzmir Urla'da ise 50 milyon lira yatırımla 65 dairelik konut projesi hayata geçireceklerini ifade etti. 


Parke fabrikası yolda Şirket'in bir nevi uzmanlık alanı olan parke konusuna değinen Veryeri Grup Cenel Müdürü Mehmet Mete Veryeri, Almanya'da Kronospan şirketiyle çalıştıklarını ve üretimi Türkiye'ye taşımak istediklerini söyledi. Mete Veryeri "Ege bölgesinde organize sanayi sınırlarında 20 milyon Euro yatırımla 40 bin metrekarelik alanda üretim tesisi kurmayı hedefliyoruz. Böylece bin kişiye iş imkanı sağlanacak" dedi. 


Star


Geri Dön