28 / 03 / 2024

Veryeriler İnşaat Çeşme'ye 34 ev yapacak!

Veryeriler İnşaat Çeşme'ye 34 ev yapacak!

Bir önceki yıla kıyasla 2014 yılında yüzde 10 büyüme hedefini yakaladıklarını söyleyen Veryeriler İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Alpan Veryeri. geçtiğimiz yıla yönelik şu değerlendirmeleri yapıyor:



Bir önceki yıla kıyasla 2014 yılında yüzde 10 büyüme hedefini yakaladıklarını söyleyen Veryeriler İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Alpan Veryeri, geçtiğimiz yıla yönelik şu değerlendirmeleri yapıyor: "Bizim açımızdan iyi geçtiğini söyleyebilirim. Ancak Alaçatı'da çok satılık taş ev var ve satışında sorun yaşıyorlar. Bizim farkımız işimizi sevmemiz ve işin başından sonuna kadar müşteri memnuniyetini sağlamamızdır. Alaçatı'da taş ev denince akla ilk gelen marka biziz. 2002 yılından bugüne dek yaklaşık 350'ye yakın taş ev yaptık. Geçtiğimiz yıl elimizde olan taş ev inşaatlarım bitirip sahiplerine teslim ettik ve tamamı satıldı. Müşterilerimizin çoğu İstanbul'da yaşayanlar oldu. 1+1. 2+1, 3+1. 4+1. 5+1 şeklinde müşteri talep ve isteklerine göre kişiye özel taş evler yaptık. Müşterilerimiz bize alıştılar. Hatta iki kez taş ev alan müşterilerimiz var. Biz bundan dolayı çok gururluyuz. Bunun nedeni memnuniyet ve bizim müşterilerimize gösterdiğiniz yakın ilgi ve alakadır. 7 gün açık olan ofislerimiz ile müşterilerimize güven veriyoruz ve karşılığını da evlerimizi satarsak alıyoruz. Başarımızın bir nedeni de; illaki Alaçatı ve Çeşme dememizden kaynaklanıyor.  İşimizi seviyoruz ve bunu müşterilerimize hissettiriyoruz. 2014 yılı için 15 bin dolar ciro hedefliyoruz."


18 BİN DOLAR CİRO HEDEFLİYOR 

2015 yılına yönelik yol haritasını 2 yıl önceden planladıklarını söyleyen Alpan Veryeri, konuyla ilgili şu açıklamalarda bulunuyor: "Geçtiğimiz yıl inşaatlarımız Ekim ayı itibariyle başladı. Bu yıl Haziran ve Aralık aylarında olmak üzere 34 ev yapmayı planlıyoruz. Bunun 14 adedi 8 villa ve butik otelden oluşan Quattordici/Çeşme-Ayasaranda projemiz. Bu yapılarımız konum olarak denize sıfır, kendi plajı olan 8 süper villadan oluşuyor. Her villada yerden ısıtmalı. Schoo alüminyum doğrama. Kronor ısıya dayanıldı camlar mevcut. Her villanın özel havuzu ve kapalı otoparkı var. Her villa ortalama 200 metrekare olup, bahçe alanları ortalama 300 metrekare civarında. Bu evleri Aralık ayında teslim etmeyi planlıyoruz.  Ayrıca bunu dışında Alaçatı Poıt bölgesinde Portodieci projemiz başladı. Burada da 4 villa yapıyoruz. Talepten son derece memnunuz. Yine Alaçatı köy içi dediğimiz merkezde 20 taş ev planladık. Onların da inşaatına Ekim ayı itibariyle başladık.  Haziran 2015'te teslim edeceğiz. Yılsonunda 18 bin dolar ciro hedefliyoruz." Alpan Veryeri, sektöre yönelik değerlendirmelerini de şu şekilde yapıyor: "Sektörümüz 2015 yılında biraz daha dikkatli olmalı diye düşünüyorum.  İzmir  için inşaat sektöründe piyasa açısından durgun bir dönem yaşanabilir.  Veryeriler İnşaat olarak 2017 yılı Haziran ayına kadar işimiz olduğunu söyleyebilirim. Bizim işimizde sadece yapmak değil satabilmek de çok önemli. Onu da biz yapıyoruz. İşimizi ciddi, severek, bilerek ve titizlikle yapıyoruz. Bu hissi müşterilerimize de hissettiriyoruz. Onların bize verdiği destek, güven ve dostluk her şeye bedel diyorum.


Platin Dergisi


Geri Dön