28 / 03 / 2024

Vestel CDL701 E NF Dikey Derin Dondurucu’da müthiş fırsat! Seçili 2'li ürün alımına 1750 TL indirim!

Vestel CDL701 E NF Dikey Derin Dondurucu’da müthiş fırsat! Seçili 2'li ürün alımına 1750 TL indirim!

Özellikle ev hanımlarının gıda ürünlerini güvenli bir şekilde, bozulmadan ve uzun süre saklamak için kullandıkları derin dondurucular artık her evin olmazsa olması haline geldi. Bu nedenle beyaz eşya firmaları da cazip fiyatlı ve yüksek teknoloji içeren derin dondurucular üretmeye başladı.



Artık TV, buzdolabı ve çamaşır makinesi gibi evlerin olmazsa olmaz beyaz eşya ürünü haline gelen derin dondurucular, her geçen gün daha fazla talep görmeye devam ediyor. Özellikle Vestel’in ürettiği CDL701 E NF Dikey Derin Dondurucu, bu kapsamda evine derin dondurucu almak isteyen herkesin adeta rüyaları süslüyor. Aynı zamanda Vestel, Seçili 2'li ürün alımına bu derin dondurucuya 1750 TL indirim imkânı veriyor.

Vestel CDL701 E NF Dikey Derin Dondurucu’da müthiş fırsat! Seçili 2 li ürün alımına 1750 TL indirim!

NO-FROST TEKNOLOJİSİ

Vestel CDL701 E NF Dikey Derin Dondurucu’da bulunan No-Frost teknolojisi, soğuk havayı homojen bir biçimde dağıtarak gıda ürünlerinizin eşit oranda soğumasını sağlarken nem ve buz oluşumunun önüne geçer. Karlanma ve buzlanma gibi sorunlar yaşamadan bir şekilde derin dondurucunuzu kullanabilirsiniz.

Peki, Vestel CDL701 E NF Dikey Derin Dondurucu’nun teknik özellikleri neler? Fiyatı ne kadar? İşte detaylar...


Geri Dön