18 / 04 / 2024

Vestel evlere internetli klima getiriyor!

Vestel evlere internetli klima getiriyor!

Ürettikleri ürünlerle tüketicilere her zaman farklı imkânlar sunmaya çalışan Vestel, Plazma Inverter serisi ile evlere internetli klima getiriyor. 7 yıl garantili klimaların fiyatları 2399 TL’den başlıyor.



Teknoloji lideri Vestel, Plazma Interver A+++ ve Nature Plus Buzz Inverter A++ klima serileri ile tüketicilere Vestel farkını yaşatmaya devam ediyor. Yeni seri Wi-Fi özelliğiyle öne çıkıyor.


Ürettikleri ürünlerle tüketicilere her zaman farklı imkânlar sunmayı hedefleyen teknoloji lideri Vestel,  Plazma Interver A+++ ve Nature Plus Buzz Inverter A++ klimalarını tüketicilerle buluşturuyor. 


SESSİZ PERFORMANS 


Vestel, yüksek enerji verimliliğine sahip Plazma Inverter A+++ klima serisi; wi-fi özelliğiyle hem uzaktan klimalarını çalıştırabilme ve kotrol etme imkanı hem de FEEL özelliği sayesinde ortamın ısı derecesini hissederek kullanıcıların ihtiyaç duydukları ortam ısısını da dengeleyebilme imkanı sunuyor. Nature Plus Buzz Inverter serisi ise iyoner özelliği ile ortamdaki negatif elektriği alarak kullanıcılarının stresini azaltıyor. Oda sıcaklığındaki değişimleri otomatik olarak algılayan Nature Pluz Buzz Interver klimalar ultra sessiz ve uyku modu özelliği sayesinde rahatsızlık vermeyecek şekilde otomatik olarak ayarlayanabiliyor. 


7 YIL GARANTİ İMKANI 


Ücretsiz 7 yıl garantili olarak satışa sunulan Vestel Plazma Inverter A+++  serisi 2999 TL ve Nature Plus Buzz Inverter A++ klima serileri 2399 TL’den başlayan fiyatlarla tüketicileri bekliyor. Ayrıca Vestel, inverter klima alanlara tüm beyaz eşya ve küçük ev aletlerinde geçerli 500 TL’ye varan hediye çekleri kazanma fırsatı sunuyor.



Güneş


Geri Dön