29 / 03 / 2024

Veysel Tiryaki Altındağ’daki yatırımlara hız verdi!

Veysel Tiryaki Altındağ’daki yatırımlara hız verdi!

Akköprü’de bulunan Altındağ Belediyesi Fen İşleri Kampüsü’nde, yeni yılda gerçekleştirilecek olan yatırımlar hakkında müdürlerden bilgi alan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, tüm çalışmaların hızlanması talimatını verdi.




Sık sık düzenlediği toplantılarla Altındağ Belediyesi müdürleriyle bir araya gelen Başkan Veysel Tiryaki, yatırımcı müdürlüklerle 2016 yılı yatırımlarını konuştu.  Akköprü’de bulunan Altındağ Belediyesi Fen İşleri Kampüsü’nde, yeni yılda gerçekleştirilecek olan yatırımlar hakkında müdürlerden bilgi alan Başkan Tiryaki, tüm çalışmaların hızlanması talimatını verdi.


Başkan Yardımcısı Cebrail Aslan’ın yanı sıra Fen İşleri Müdürü Turgay Sevindik ile Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Özer Pınartaş,  ilgili şube müdürleri ve personellerin katıldığı toplantıda Altındağ’daki yatırımlar masaya yatırıldı ve yeni projeler hakkında konuşuldu.


“Yeni yılda, yepyeni projelerle daha da güçleneceğiz.”


2016 yılına oldukça hızlı giriş yaptıklarını ifade eden Başkan Tiryaki “Yeni fikirler, yeni projeler ve yepyeni yatırımlar için zaman kaybetmeden çalışıyoruz. Altındağ Belediyesi olarak, yeni yılda, yepyeni projelerle daha da güçleneceğiz. Altındağ’ın pek çok yerinde devam eden projelerimiz var. Tamamladığımız pek çok yatırım açılmak için bekliyor. Bir yandan da durmadan yeni projeler üretiyor ve hayata geçirmek için çalışıyoruz. Her şey daha güzel, daha yaşanabilir bir Altındağ için… Yeni yılda Altındağlılar için çok güzel sürprizlerimiz var.” dedi.


Günü kurtaran değil, geleceğe dönük yatırımlar yaptıklarının da altını çizen Tiryaki, sık sık ekip toplantıları gerçekleştirdiklerini, her gün yatırımların durumları hakkında bilgi aldığını ve yatırımların son durumunu yakından görmek için sık sık yerinde denetim yaptığına da sözlerine ekledi.



Altındağ Belediyesi



Geri Dön