19 / 04 / 2024

Erbek İnşaat'ın gözü yeni yatırımlarda!

 Erbek İnşaat'ın gözü yeni yatırımlarda!

Rusya,Ukranya veKırım'da 27 yıldır faaliyet gösteren Erbek inşaat Kırım'da yat kimanı ve otelini tamamladı, yeni yatırımlara hız verdi.




Ukrayna'nın en büyük Türk inşaat firmalan arasında yer alan Erbek İnşaat, sektördeki deneyimlerini yeni hedef pazarlara taşımak için kolları sıvadı. Başta Ukrayna ve Rusya olmak üzere 27 yıldır dünyanın farklı coğrafyalarında inşaat işleri yapan Erbek İnşaat, Afrika pazarına açılmak için çalışmalara başladı. Erbek İnşaat, çalışmaları kapsa güne kadar birçok projenin altına imza attı. Erbek İnşaat, bugüne kadar ağırlıklı olarak çalıştığı Ukrayna vef Kırım'da Yalta yat limanı, Yalta Pribrejray Bristol Otel Projesi ve Adelaide Apart Otel gibi projeleri tamamladı. 


Şirket ayrıca Naberejnaya 24 Otel Kompleksi Projesi,Kırım İçecek Fabrikası ve alışveriş merkezleri gibi 30’a yakın büyük projenin altına imza atan Erbek İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkam Ercan Bekar, "Ukrayna’da faaliyet gösteren en büyük Türk inşaat firmalan arasmdayız. Yaptığımızmında özellikle Ukrayna ve Kiev'de bu başarılı projeler referansımız oldu” dedi.

 

Türkiye 


Geri Dön