26 / 04 / 2024

Via Port, yeni bir alışveriş sokağı devreye soktu!

Via Port, yeni bir alışveriş sokağı devreye soktu!

Bayraktar Grup'un 2008 Ağustos ayında İstanbul Anadolu Yakası'nda faaliyete soktuğu VIA/PORT projesi Türkiye'de outlet algısını güçlendirdi



Ayda 1.5 milyon ziyaretçi çeken VIA/PORT Outlet Shopping'in ardından projeye geçtiğimiz mayıs ayında Via Hotel de eklendi. VIA Hotel'in açılışıyla birlikte bu otel önünde yeni bir alışveriş sokağı da devreye sokuldu. Bu bölümde 18 yeni mağazanın açıldığını söyleyen VIA/PORT Genel Koordinatörü Tayfun Döşkaya, yeni açılacak olan kongre merkeziyle birlikte alışveriş sokağının daha da genişleyeceğini belirtiyor.

Bu bölümde çocuk mağazalarının ağırlıklı olacağını ifade eden Döşkaya, şöyle devam ediyor: 'çocuk mağaza eksiğimiz vardı. çocuk bölümünün inşaatına Ağustos 2010'da başladık. Bu bölümde anchor mağaza olarak C&A yer alıyor. 5 mağaza birden kiraladı, toplam bin 600 metrekarelik bir mağazası olacak. İçinde çocuk bölümüne ağırlık verecek. Joker 3 mağaza kiraladı, toplam 450 metrekare 2. Toyzz Shop, Chicco, e-bebek diğer yeni çocuk markalarımız... Kifıdis de ağırlıklı çocuk olarak yer alacak. Diğer markalarımız ise Puma International, Litüe Big, Elle, NT Kitap Kırtasiye'.

Viaport çocuklara dönük ön tarafında 10 milyon dolarlık yatırım ile eğlence merkezi Via Crazy Park'i faaliyete geçirdi. Yanı sıra mağaza konseptinde de çeşitliliğe giderek, çocuklu ailelere dönük önemli bir eksiği tamamlamış oldu.
Ekonomist


Geri Dön