26 / 04 / 2024

Viaport Venezia'da daire teslimleri başladı!

 Viaport Venezia'da daire teslimleri başladı!

Viaport Venezia'da daire teslimleri başladı. Via Properties & Gürsoy Ortak Girişimi ile hayata geçirilen Viaport Venezia'nın ofisleri tamamen sahiplerini bulurken, 1950 daireden ise sadece 69 adet kaldı.



İstanbul'un en gözde konut projelerinden Viaport Venezia'da daire teslimleri başladı.  Via Properties & Gürsoy Ortak Girişimi ile hayata geçirilen Viaport Venezia'nın ofisleri tamamen sahiplerini bulurken, 1950 daireden ise sadece 69 adet kaldı. Konut teslimlerine başlayan Viaport Venezia, Gaziosmanpaşa'da 82 bin metrekare arsa üzerine kuruldu. 1 + 1,2+1,3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinden oluşan projede, Venedik'in güzelliklerinden ilham alındı. 


VENEDİK'İ İSTANBUL'A TAŞIDI 

İtalyan mimarisinin yansıtıldığı Viaport Venezia'da tıpkı Venedik'te olduğu gibi su kanalları, yürüyüş yolları ve açık hava alışveriş merkezi oluşturuldu. Dome Mimarlık imzasıyla tasarlanan daireler, Mecidiyeköy-Mahmutbey metrosunun yanı başında bulunuyor. Viaport Venezia'da çocuk oyun alanları, açık ve kapalı yüzme havuzları, sauna, oyun sahaları, buhar odası, fitness salonu ve Türk hamamı mevcut. Projede daire fiyatları 419 bin liradan başlıyor. 


Habertürk


Geri Dön