28 / 03 / 2024

Viaport'a Koçtaş dev bir mağaza açacak!

Viaport'a Koçtaş dev bir mağaza açacak!

Bayraktar İnşaat'ın AVM yatırımı Viaport'un Pendik Belediyesi'nden kiraladığı 50 bin metrekarelik alana   Koçtaş dev bir mağaza açmaya hazırlanıyor...



Hızla gelişen Kurtköy, Pendik, Tuzla, Sultanbeyli gibi bölgelerdeki konut arzıyla ortaya çıkan yapı ürünleri ihtiyacını görüp o bölgede mağaza açacak alan arayan ev geliştirme perakendecisi Koçtaş, aradığı yeri buldu. Fransız yapı marketi Leroy Merlin'in de talip olduğu, Bayraktar İnşaat'ın AVM yatırımı Viaport'un Pendik Belediyesi'nden kiraladığı 50 bin metrekarelik alana dev bir Koçtaş yapmak için kolları sıvayan firma, Türkiye'nin en büyük Koçtaş'ı için çalışmalara başladı. Aldığımız bilgilere göre, Koçtaş yeni mağazasını 2012'inin mart ayına yetiştirmeye çalışıyor.

3 BİN Kİşžİ çALIşžIYOR
Koçtaş, Türkiye'deki 34'üncü, İstanbul'daki 7'nci mağazasını Bahçeşehir Akbatı AVM'de açmıştı. 4 bin 500 metrekare alandaki Koçtaş'a 100 kişilik istihdam sağlayan marka Türkiye genelinde 19 ilde, 34 mağaza ve 180 bin metrekare satış alanına ulaşmıştı. Firmanın çalışan sayısı ise 3000'e yaklaştı. Viaport'taki mağazada 500'ün üzerinde elemanın istihdam edileceği tahmin ediliyor.
Pınar çelik /Sabah


Geri Dön