20 / 04 / 2024

VİKO by Panasonic'e Çevreci Tesis ödülü!

VİKO by Panasonic'e Çevreci Tesis ödülü!

VİKO by Panasonic, Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği tarafından Çevreci Tesis Ödülü’ne layık bulunarak sektöründe yine bir ilki gerçekleştirdi ve Türkiye’nin çevre dostu kuruluşları arasında olduğunu bir kez daha kanıtladı.



Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen ‘Çevreci Tesis Ödül Töreni’, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun katılımları ile İstanbul’da gerçekleşti. Enerji verimliliği ve çevre duyarlılığı konusunda fark yaratan uygulamalara sahip bulunan VİKO by Panasonic, Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği tarafından Çevreci Tesis Ödülü’ne layık bulunarak sektöründe yine bir ilki gerçekleştirdi ve Türkiye’nin çevre dostu kuruluşları arasında olduğunu bir kez daha kanıtladı.


VİKO yine bir ilki gerçekleştirdi…

Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen ve çevreye saygılı kuruluşları ön plana çıkarırken, diğer kuruluşları da çevre konusunda hassasiyete teşvik etmeyi hedefleyen ‘Çevreci Tesis Ödül Töreni’, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun katılımları ile gerçekleşti. Enerji verimliliği ve çevre duyarlılığı konusunda fark yaratan uygulamalara sahip bulunan VİKO, Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği tarafından Çevreci Tesis Ödülü’ne layık bulunarak sektöründe yine bir ilki gerçekleştirdi ve Türkiye’nin çevre dostu kuruluşları arasında olduğunu bir kez daha kanıtlamış oldu.


“Çevre İçin Hiçbir Sorumluluktan Kaçınmayan Uygulamalara Sahibiz…”

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun takdimleri ile ödülü alan VİKO by Panasonic CEO’su Nusret Kayhan Apaydın “Sürdürülebilir, aydınlık bir gelecek için, yeni nesil teknolojiler kullanarak enerjide tasarruf kültürünü yaygınlaştırmaya destek olacak ürünler geliştirirken, sürdürülebilirlik kavramını kurumsal bir değer olarak ele almaktayız. Alanında dünyanın en iyileri arasında gösterilen endüstriyel tesislerimizde enerji ve doğal kaynakların daha verimli kullanılmasını sağlayan, atıkların çevreye zarar vermemesi için tüm önlemleri alan, daha yaşanılabilir bir çevre oluşturmak için hiçbir sorumluluktan kaçınmayan yaklaşım ve uygulamalara sahibiz. Endüstriyel tesislerimiz, cam bina ile ısı kontrolü ve gün ışığını etkin kullanma, kriterlerini taşımaktadır. Yeşil alanlarının yanı sıra suyun verimli kullanımı ile de yeşil mimari tasarım özelliğindedir. Geçtiğimiz yıl WWF iş birliği ile hayata geçirdiğimiz Green Office Programı ile çalışanlarımızı çevre dostu tercihler yapmaları konusunda bilinçlendirip, daha fazla tasarruf yapılması konusunda özendirmeyi hedefliyoruz. Ayrıca, enerji verimliliği ve doğal kaynakların korunması kapsamındaki sosyal sorumluluk projemiz ile aynı zamanda bu alanlarda toplumun duyarlılığını artırmayı hedefleyen bir kuruluş olduğumuzu da söylemeliyim. Bugün sayın bakanımızın takdimleri ile layık bulunduğumuz bu ödül, çevre duyarlılığı konusundaki uygulamalarımızın bir tescili niteliğinde olduğu gibi önümüzdeki dönemde alacağımız sorumluluklar için çok değerli bir motivasyon kaynağı oldu. Örnek uygulamaları öne çıkarmak üzere gösterdikleri çaba nedeni ile Sağlıklı Kentler Birliği’ne ve bu ödüle layık bulunmamızda katkısı bulunan yönetim kurulumuza, yöneticilerimize ve çalışanlarımıza gönülden teşekkür ederim.” dedi.


Geri Dön