24 / 04 / 2024

Viraİstanbul Evleri teslimleri ne zaman?

Viraİstanbul Evleri teslimleri ne zaman?

Firma: Gül Proje

Proje: Vira İstanbul

Lansmana özel olarak indirim sağlanan proje İstanbul Beylikdüzü - Kavaklı'da inşa edilecek. Proje toplam 92 bin metrekarelik arsa üzerinde hayata geçirilecek. Peki Viraİstanbul Evleri teslimleri ne zaman?



Daire seçeneklerinin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildiği proje İstanbul Beylikdüzü - Kavaklı'da inşa edilecek.


Toplam 1.155 adet konut ve 38 adet cadde mağazadan meydana gelen proje toplam  92 bin metrekarelik arsa üzerinde hayata geçirilecek.  Projede lansmana özel olarak indirim sağlanıyor.


Sosyal alanları arasında spor alanları, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları gibi olanaklar yer alan proje lokasyon bilgisi kapsamında Kavaklı sahiline ve Megakent'e yakın yerde yükseliyor.


Viraİstanbul Evleri teslimleri ne zaman?

Toplam 74 bin 500 metrekare alanında peyzaj ve rekreasyon alanları yapılacak olan projede daire teslimleri 2018 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor.


Fiyatların metrekare birim bazında 3 bin 100 TL’den başladığı projede ödeme planı kapsamında 30 ay sıfır faiz ya da banka kredili ödemeler yapılabiliyor.


Telefon: 449 9 485

Web: www.gulproje.com.tr

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön