28 / 03 / 2024

Viraİstanbul Kavaklı fiyat listesi!

Viraİstanbul Kavaklı fiyat listesi!

Firma: Gül Proje

Proje: Vira İstanbul

Viraİstanbul Kavaklı fiyat listesi kapsamında lansmana özel fırsatlar sunuluyor. Teslimlerin 2017 yılı sonunda gerçekleşeceği proje Gül Proje imzası ile hayata geçiriliyor.



Viraİstanbul Rezidans'ta yüzde 25 peşin ödeme yapıldığında, kalan bedel banka kredisiyle vadelendiriliyor ve yüzde 6 indirim yapılıyor. Projede 4,7 ve 14 katlı 17 bloktan meydana geliyor. 


Viraİstanbul Kavaklı fiyat listesi konutların alanları ve cephelerine göre değişiklik gösteriyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlanan daireler mevcut. 


Gül Proje tarafından inşa edilen Viraİstanbul Beylikdüzü Konutları sahile 3 dakika, E-5'e 2 dakika uzaklıkta bulunuyor. Proje 1.155 daire ve 38 cadde mağazasından oluşuyor. 


Beylikdüzü Viraİstanbul Rezidans'te yürüyüş yolları, dinlenme alanları, spor alanları, kapalı otopark, yüzme havuzu ve çocuk oyun alanları gibi ortak kullanım alanlarına yer veriliyor. 


Viraİstanbul Kavaklı fiyat listesi!

İstanbul'un Beylikdüzü ilçesine bağlı Kavaklı bölgesinde yükselen Viraİstanbul Evleri fiyatları 1+1'lerde 220 bin TL ile 270 bin TL arasında değişiyor. Projede yüzde 25 peşinatta, kalan kısım 30 ay vade farksız taksitlendiriliyor. 


Vira İstanbul Beylikdüzü iletişim bilgileri 

Telefon: 444 94 85 

Web: http://viraistanbul.com.tr/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön