23 / 04 / 2024

VitrA 2013 Red Dot’tan 2 yeni ödül kazandı!

VitrA 2013 Red Dot’tan 2 yeni ödül kazandı!

Tasarımı teknolojiyle buluşturarak değer katan fonksiyonel ürünleriyle geçtiğimiz yıl 17 prestijli ödülün sahibi olan VitrA, 2013 yılına 2 Red Dot ödülüyle başladı.




Tasarımı teknolojiyle buluşturarak değer katan fonksiyonel ürünleriyle geçtiğimiz yıl 17 prestijli ödülün sahibi olan VitrA, 2013 yılına 2 Red Dot ödülüyle başladı. VitrA’nın kabartma deseniyle mekanlara 3. boyutun zenginliğini katan karo serisi Balance ile mat ve ışıltılı yüzeyiyle modern şehir evlerine ve şık ticari mekanlara yepyeni bir soluk getiren koleksiyonu Ultra, üstün tasarım kalitesiyle Red Dot: Product Design 2013 ödülüne layık görüldü. Red Dot ödüllü ürünler, VitrA Karo tasarım ekibinden Tuba Büyükkaraduman, Hüseyin İşler, Erden Gülkan ve Selma Gülkan’ın imzasını taşıyor.VitrA’nın karo koleksiyonları, bugüne kadar aralarında Red Dot, iF ve Interior Innovation’ın da bulunduğu dünyaca ünlü pek çok tasarım ödülünü aldı.


Balance, VitrA Karo tasarım ekibinden Tuba Büyükkaraduman’un imzasını taşıyor. 25x70 cm ebatındaki karolar, 3 boyut etkisi veren kabartma desenleri,koyudan açığa uzanan degrade renkleriyle duvarlarda farklı bir ambiyans yaratıyor.Yatay ve dikey döşenebilen Balance, tek başına ya da seriye ait seramik ve cam dekor alternatifleriyle kullanılabiliyor. Balance, iF Design Award 2013 kapsamında da ödüle layık görüldü.


VitrA Karo tasarım ekibinden Hüseyin İşler, Erden Gülkan ve Selma Gülkan’ın imzasını taşıyan seri Ultra; son yıllarda popülerlik kazanan çimento görünümlü taş dokusunu, mat ve parlak yansımalarla devam ettiriyor.Antrasit, gri, vizon, krem ve moka renkleriyle sunulan seri, yeni ebatları 75x75 ve 75x150 cm ile, uygulandığı alanlarda fonksiyonel kullanım imkanı yaratıyor. Ultra, Almanya Tasarım Konseyi tarafından verilen Interior Innovation 2013 ödülüne de sahip bulunuyor.


Geri Dön