19 / 04 / 2024

Vodafone Arena’nın temel altı su yalıtımı İnterfiks Yapı Kimyasalları'ndan!

Vodafone Arena’nın temel altı su yalıtımı İnterfiks Yapı Kimyasalları'ndan!

İnterfiks Yapı Kimyasalları, Yönetim Kurulu Üyesi,Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Yaman yaptığı açıklamada BJK Vodafone Arena’nın temel altı su yalıtımını İnterfiks Yapı Kimyasalları'nın yaptığını belirtti.



İnterfiks Yapı Kimyasalları, yatırımını tamamlayarak faaliyete geçirdiği yeni fabrikası ve yeni ürün gruplarıyla büyük atakta.


İnterfiks Yapı Kimyasalları, Yönetim Kurulu Üyesi,Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Yaman yaptığı açıklamada BJK Vodafone Arena’nın temel altı su yalıtımını İnterfiks Yapı Kimyasalları'nın yaptığını belirterek çalışmalar hakkında bilgiler verdi.


-Firmanız hakkında bizlere kısaca bilgi verebilir misiniz ?


İnterfiks Yapı Kimyasalları 1989 yılında; Türkiye'deki inşaat sektöründe yapı kimyasalları alanında yeni ürünlerin geliştirilmesi ve üretilmesine öncü olmak, geliştirdiği nitelikli ve çevre dostu ürünleri ile sektörde kalitenin sürekliliğinin korunmasına katkıda bulunmak misyonuyla kurulmuştur. 26 yılı aşan tecrübe birikimiyle bir yandan 100’e yakın nitelikli ve çevre dostu ürünümüzle inşaat sektörüne uluslararası çapta hizmet vermeye devam ederken, bir diğer yandan yeni segment ürünler konusundaki gelişimimiz için hiç durmadan çalışmaya devam ediyoruz. 

Özellikle 1997 yılında sektöre sunduğumuz toprak altı temel ve perde su yalıtımında kuru serpme ve sürme yöntemi ile uygulanan ürün grubumuz HYFIX Kimyasal Su Yalıtım Sistemleri ile bu segmentte öncü marka olarak ilerliyoruz.


Kuru Serpme uygulama avantajı ile diğer yalıtım uygulamalarına göre çok daha işlevsel olan ve uygulama öncesi astar, uygulama sonrası koruma katmanı gerektirmeyen HYFIX Kimyasal Su Yalıtım Sistemleri; kendini tamir edebilen reaktif yapısından dolayı sağladığı %100 performans ile bu pazarda lider konumunu koruyor.


-Piyasaların yeni yatırımlar konusunda temkinli davrandığı 2015 yılı içinde sizin yeni bir fabrika yatırımınız oldu, bunun hakkında bilgi alabilir miyiz?


Aslında sadece sektörümüz açısından değil tüm ülkemiz açısından zorlu bir seneyi geri bıraktığımızı söyleyebiliriz. Gerek yurtiçinde gerçekleşen seçimlerin piyasalarda yarattığı belirsizlik havası gerekse komşu ülkelerde yaşanan olumsuzluklar ülke ekonomisini zorlu bir sınava soktu. İnterfiks Yapı Kimyasalları olarak; tüm bu zorluklara rağmen büyüme hedefimizden ve başarı ilkemizden hiç vazgeçmeden, farklı stratejiler ile çalışmalarımıza ve yatırımlarımıza yön vererek amaçlarımıza ulaştık. 2014 yılında hedeflerimizin üzerinde bir büyüme göstermiştik.Bu büyüme trendini 2015 yılında da devam ettirdik ve aynı zamanda yeni tesisimizin yatırımını da tamamlamış olduk.


Son yıllarda yurtiçi ve yurtdışında mega ve prestijli projelerde çokça yer almaya başlamamızla birlikte hem ürün tedariki konusunda sıkıntı yaşamamak hem de yeni ürünler geliştirmek için 2014 yılı içinde yatırım kararını vererek çalışmalarına başladığımız yeni fabrikamızı 2015’in son çeyreğinde faaliyete geçirmiş olduk.


Yeni fabrikamızı son derece modern ve en son teknoloji ekipmanlarile tasarladık. Tesisimizin hizmete girmesiyle birlikte, var olan ürün gruplarımıza ilave olarak, uzun süredir çalışmalarına yoğunlaştığımız Poliüretan Su Yalıtım malzemelerininde üretimine başladık ve yeni markalarımız ile pazara çok iddialı bir giriş yaptık.


Şu an kendi segmentinde lider konumunda olan ve uluslararası birçok projede yer alan HYFIX Kimyasal Su Yalıtım Sistemlerinden bahseder misiniz? Bu ürün grubunun sektöre ne gibi avantajlar sunduğunuanlatır mısınız?


Bugüne kadar binlerce projenin çözüm ortağı olarak başarılı çalışmalara imza atmanın yanı sıra her geçen gün referans listesine dev projeler eklemeye ve sektöre mükemmel çözümler sunmaya devam eden İnterfiks; özellikle “HYFIX Kimyasal Su Yalıtım Sistemleri” ile sektör profesyonellerinin dikkatini çekiyor.


Toprak altı su yalıtımı ve perde su yalıtımında, minimum uygulama hatasını ve zamandan maksimum tasarrufu mümkün kılan, betona derinlemesine işleyerek, beton içerisinde kimyasal tepkimeler sonrası oluşturduğu nano minerallar ile ömrü boyunca betonu geçirimsiz hale getiren HYFIX Kimyasal Su Yalıtım Sistemleri ile su yalıtımı konusunda büyük bir tecrübeye sahibiz.


Eksiz olma özelliği, yırtılmazlığı ve su geçirimsizlik değerleri ile korozyona karşı en etkin ve en garantili çözümü sunan HYFIX Kimyasal Su Yalıtım Sistemleri, petrol türevi salgılar içermemekte ve bu özelliği ile dikkat çekmektedir. HYFIX, çevre ve yer altı sularına zarar vermediği gibi yer altı şehir atık asitleri ve deniz sularına da dayanıklı yapısı ile de çevre dostu projelerin tercih sebebi olmaktadır.


Kuru Serpme uygulama avantajı ile diğer yalıtım uygulamalarına göre çok daha işlevsel olan ve uygulama öncesi astar, uygulama sonrası koruma katmanı gerektirmeyen HYFIX Kimyasal Su Yalıtım Sistemleri; kendini tamir edebilen reaktif yapısından dolayı kimyasal su yalıtımı konusunda sağladığı % 100 performans ile segmentinde lider konumunu korumaktadır.


Hangi projelere çözümler sunuyorsunuz?


Gerek yurtiçinde gerekse yurtdışında birçok büyük projede, çok büyük inşaat firmalarının çözüm ortağı olmaktan gurur duyuyoruz. Çözüm ve müşteri odaklı bir yaklaşım ile gerek satış öncesi gerekse satış sonrası teknik destek ekibimiz ile birlikte; bir projenin başından sonuna kadar tüm süreçlerde müşterimizin yanında oluyoruz. Bu da çözüm ortağı olarak hizmet verdiğimiz sektör profesyonelleri ile işbirliklerimizin yıllar boyu devamını sağlayan bir sadakat ve güveni birlikte getiriyor.


Örneğin; şu anda EXPO 2017’ye ev sahipliği yapmaya hazırlanan Kazakistan’ın başkenti Astana’da Sembol İnşaat tarafından yapımına başlanan Mega Projelerde HYFIX Kimyasal Su Yalıtım Sistemleri ile toprak altı temel ve perde su yalıtımında çözümler sunuyoruz. 175 hektarlık bir alan içinde yer alan Kazakistan Astana Pavilyonu-Küre projesinde ve yine EXPO 2017 için Astana’da yapımına başlanan Astana Uluslararası Tren İstasyonun temel altı su yalıtımında da HYFIX tercih edildi.


Referanslarımız saymakla bitmez ancak birkaç örnek daha vermek gerekirse; BJK Kulübünün yenilenen stadı Vodafone Arena’nın temel altı su yalıtımında, çevreye karşı duyarlılığını tüm projelerine yansıtan Nurol GYO’nun bir çok projesinde, Başkent’imizin yükselen yeni değeri YDA Park Avenue projesinin 100 bin metrekarelik toprak altı temel ve perde su yalıtımında, Avrupa’nın en büyük tesisi olmaya aday Bilkent Entergre Sağlık kampüsünün ise 250 bin metrekarelik temel altı uygulamasında HYFIX Kimyasal Su Yalıtım Sistemleri tercih edildi. Anadolu yakasının gözde mekanı Ataşehir’de, toplam 35 bin metrekare alanda yeni bir yaşam ve gusto merkezi olarak tasarlanan mega proje Water Garden’nın temel altı su ve perde yalıtımında da HYFIX Kimyasal Su Yalıtım Sistemleri kullanılıyor.


2015 yılında yeni bir Distribütörlük anlaşmasına da imza attınız, bu konuda bilgi verir misiniz?


Geçtiğimiz yıl odak noktalarımızdan bir diğeri Anti – korozif kaplamalar oldu ve bu segmentte kendi markamız olan KOROGARD’ı pazara sunduk. Sektör profesyonelleri tarafından büyük ilgi gören KOROGARD’ın yakaladığı bu büyük başarı bize uluslararası bir işbirliğinin kapılarını da aralamış oldu ve geçtiğimiz Ekim ayında Almanya’nın köklü endüstriyel boya firması NOVATIC ile yeni bir distribütörlük anlaşması imzaladık.


Almanya’da ve Çek Cumhuriyetinde yer alan fabrikalarının yanı sıra; Polanya, Fransa, Avusturya, Rusya, Hindistan, Dubai ve Cidde’de global anlamda operasyonları bulunan Novatic; Endüstriyel ve Otomotiv sektörüne yönelik üretim ve dağıtımını gerçekleştirdiği 9000’e yakın özel boya ve koruyucu kaplama ürünlerinin Türkiye, Azerbaycan, Türkmenistan, İran, Tunus, Cezayir ve Lübnan gibi ülkelerde tanıtım, satış ve pazarlama yetkilerini İnterfiks Yapı Kimyasalları’na devretmiş oldu.


Vatan



Haber Sözcü  Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


İnterfiks Yapı Kimyasalları Yönetim Kurulu Üyesi Yaman, BJK Vodafone Arena’nın temel altı su yalıtımını yaptıklarını söyledi.

İnterfiks Yapı Kimyasalları Yönetim Kurulu Üyesi, Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Yaman,  BJK Vodafone Arena’nın temel altı su yalıtımını İnterfiks Yapı Kimyasalları’nın yaptığını belirterek çalışmalar hakkında bilgiler verdi.


Yaman, Nurol GYO, YDA Park Avenue, Bilkent Entergre Sağlık kampüsü, Ataşehir’de toplam 35 bin metrekare alanda yeni bir yaşam ve gusto merkezi olarak tasarlanan mega proje Water Garden gibi çalışma alanlarına Beşiktaş Vodafone Arena’yı da dahil ettiklerini belirterek, “Çözüm ve müşteri odaklı bir yaklaşım ile gerek satış öncesi gerekse satış sonrası teknik destek ekibimiz ile birlikte; bir projenin başından sonuna kadar tüm süreçlerde müşterimizin yanında oluyoruz. Bu da çözüm ortağı olarak hizmet verdiğimiz sektör profesyonelleri ile işbirliklerimizin yıllar boyu devamını sağlayan bir sadakat ve güveni birlikte getiriyor” dedi.


 YURTDIŞI PROJELER SÜRÜYOR


Şu anda EXPO 2017’ye ev sahipliği yapmaya hazırlanan Kazakistan’ın başkenti Astana’da Sembol İnşaat tarafından yapımına başlanan Mega Projelerde HYFIX Kimyasal Su Yalıtım Sistemleri ile toprak altı temel ve perde su yalıtımında çözümler sunduğunu anlatan Yaman, şöyle devam etti: “175 hektarlık bir alan içinde yer alan Kazakistan Astana Pavilyonu-Küre projesinde ve yine EXPO 2017 için Astana’da yapımına başlanan Astana Uluslararası Tren İstasyonun temel altı su yalıtımında da HYFIX tercih edildi. Almanya’da ve Çek Cumhuriyetinde yer alan fabrikalarının yanı sıra; Polanya, Fransa, Avusturya, Rusya, Hindistan, Dubai ve Cidde’de global anlamda operasyonları bulunan Novatic; Endüstriyel ve Otomotiv sektörüne yönelik üretim ve dağıtımını gerçekleştirdiği 9000’e yakın özel boya ve koruyucu kaplama ürünlerinin Türkiye, Azerbaycan, Türkmenistan, İran, Tunus, Cezayir ve Lübnan gibi ülkelerde tanıtım, satış ve pazarlama yetkilerini İnterfiks Yapı Kimyasalları’na devretmiş oldu.”


Sözcü



Haber Vatan Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


İNTERFİKS Yapı Kimyasalları, Vodafone Arena'nın temel altı su yalıtımını üstlendi, interfiks Yapı Kimyasalları Yönetim Kurulu Üyesi, Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Yaman, BJK Vodafone Arena'nın temel altı su yalıtımını interfiks Yapı Kimyasallarfnın yaptığını belirterek, "Referanslarımız arasında bulunan Nurol GYO, YDA Park Avenue, Bilkent Entergre Sağlık kampüsü, Ataşehir'de toplam 35 bin metrekare alanda yeni bir yaşam ve gusto merkezi olarak tasarlanan mega proje Water Garden gibi çalışma alanlarımıza Beşiktaş Vodafone Arena'yı da dahil ettik" dedi. 


Vatan


Geri Dön