25 / 04 / 2024

Sinpaş Altınoran’ın dış cephe ısı yalıtımı Baumit tarafından yapılıyor!

Sinpaş Altınoran’ın dış cephe ısı yalıtımı Baumit tarafından yapılıyor!

Türkiye’nin temalı en büyük konut projesi olan Sinpaş Altınoran’ın dış cephe ısı yalıtım sistemi Baumit tarafından yapılıyor. Baumit, projenin ısı yalıtım performansını en üst seviyede sunmayı garanti ediyor.




Dış cephe ısı yalıtım sistemleri alanının uzman markası Baumit, 2 bin altı yüz daireden oluşan Sinpaş Altınoran projesinin ısı yalıtımı ile en kapsamlı projelerden birine daha imza atıyor. Avrupa Teknik Onay Organizasyonu tarafından verilen ETAG 004 Normu’nun tüm kriterlerini yerine getiren test edilmiş ve belgelendirilmiş ürünleri ile Baumit, projenin ısı yalıtım performansını en üst seviyede sunmayı garanti ediyor.

 

Bu amaçla Baumit, geçtiğimiz günlerde Sinpaş şantiyesi ve uygulama firmalarına yönelik bir eğitim düzenledi. Eğitime katılan kişilere Baumit yetkilileri tarafından kullanılan ürünler, uygulama şekilleri, dikkat edilmesi gereken konular üzerinde detaylı bilgiler aktarıldı ve gelen sorular yanıtlandı.

 

Ankara Sinpaş Altınoran projesinde yapıştırma harcı olarak Nivofix, sıva harcı olarak ProContact; çakma dübel çelik çivili, StarTex file ve cephe kaplaması olarak da Baumit Classico Special ürünü kullanılacak. Baumit, süpervizörlük hizmeti ile uygulamaların doğru gerçekleştirilmesini kontrol ederken, sürekli eğitimler ile de uygulama ekiplerine mantolama uygulamasının en doğru şekilde ilerlemesi için destek verecek.



Geri Dön