26 / 04 / 2024

Volkan Demirel'e büyük şok! 6 milyon dolarlık villasına tedbir kararı

Volkan Demirel'e büyük şok! 6 milyon dolarlık villasına tedbir kararı

Uzun yıllar Fenerbahçe kalesini koruduktan sonra kariyerine Fatih Karagümrük’ün teknik direktörü olarak devam eden Volkan Demirel’in Acarkent’teki 6 milyon dolarlık villasına ihtiyati tedbir kararı konuldu.



Fatih Karagümrük’ün teknik direktörü Volkan Demirel’le ilgili dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. Demirel’in Acarkent’teki 6 milyon dolarlık lüks villasına ihtiyati tedbir kararı konuldu. Demirel'in evi satın aldığı kişilerin, lüks villanın asıl sahibini dolandırdığı iddiası gündeme bomba gibi düştü.

SuperHaberTV'de yer alan habere göre; dolandırıcılık öyküsü 2013’te başladı. İş insanı Başak Yalı, şu anki değeri 6 milyon dolar olan Acarkent'teki boğaz manzaralı villasını satışa koydu. Başak Yalı, arkadaşı Melih Arapkir ile satışla ilgili görüştü. Arapkir, bin 250 metrekarelik villayı satabileceğini söyleyerek, Başak Yalı'dan arkadaşı Fehmi Turgut İrikök'e vekâlet vermesini talep etti.

Arkadaşına güvenen Yalı, İrkök’e satış için vekâlet verdi. İrkök de satış için vekâleti Melih Arapkir’e devretti. Arapkir de Yalı’nın bilgisi dışında lüks villayı o dönem Fenerbahçe’de kalecilik yapan Volkan Demirel’e sattı.

YALI DURUMU ARAŞTIRMAYA BAŞLADI

Bir süre sonra Acarkent’teki villasının satıldığını öğrenen Başak Yalı, parasını almak için Fehmi Turgut İrkök ve Melih Arapkir ile temasa geçti.

Her fırsatta parasını alacağı vaadiyle oylanan Yalı, sonrasında tapu dairesine gidince, büyük bir şok yaşadı.

Evin kendisinden habersiz Demirel'e satıldığını öğrenen Yalı’ya, yine çeşitli vaatler verildi.

9 YIL OYALANDI

Aradan geçen 9 yılın ardından parasını almaya çalışan Yalı, Arapkir’in vaatleri ve sözleriyle karşılaştı.

Arapkir, Yalı’ya satılan evin değeri kadar taşınmaz vermeyi teklif etti. Fakat Yalı, tekrardan oyalanacağı kuşkusuyla, teklifleri kabul etmedi.

Her telefon görüşmesinde yurt dışında olduğunu ileri süren Arapkir’den parasını alamayan Yalı, avukat arkadaşı Özgür Ozan Bulut ile görüşerek, olayı anlattı.

 Volkan Demirel e büyük şok! 6 milyon dolarlık villasına tedbir kararı

VİLLAYA TEDBİR KONDU

2. Asliye Hukuk Mahkemesi’ne başvuran Başak Yalı’nın avukatı Özgür Ozan Bulut, Volkan Demirel’in oturduğu villasının satışına engel olmak için tedbir kararı koydu.

Avukatı aracılığıyla mahkemeye başvuran Başak Yalı, villanın satışına vekâlet verdiği Melih Arapkir ile ilgili, ‘’Nitelikli dolandırıcılık’’ iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

Yalı’nın önümüzdeki günlerde Volkan Demirel ve Fehmi Turgut İrkök hakkında birlikte hareket ederek kendisini mağdur ettiği iddiasıyla suç duyurusunda bulunacağı öğrenildi.

Volkan Demirel'in Turgutreis'teki lüks villasında yangın tehlikesi!


Geri Dön